Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1602, 2 Rum, 39 m²

Ljus och välplanerad tvåa på våning fem

Du kliver direkt in i den ljusa och öppna planlösningen i kök och vardagsrum. Vidare in i ditt nya hem har du ett mysigt sovrum med egen utgång till den underbart soliga balkongen med kvällssol.

Här har du gott om härliga ytor för lugna hemmakvällar i sängen och festliga bjudningar med vännerna. Du dukar enkelt upp festmiddagen i vardagsrummet intill köket, eller på balkongen när kvällssolen gör entré. Du har genomgående ekparkett och miljövänliga materialval i ditt klimatsmarta hem. I ditt nya kvarter kan du enkelt kila ut till kvarterskaféet och ta en kaffe eller ta tvärbanan in till slussen på en kvart.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet har du fönster mot gården och grannhusets takplattor. Du har plats med soffa, soffbord och middagsplats. I köket kan du bjuda hem vännerna att hjälpa till med matlagningen, med generösa arbetsbänkar och golvyta för flera kockar. Du har smakfullt designade kökslösningar från Marbodal och energisnåla vitvaror från Electrolux.

Sovrum

Sovrummet på nio kvadratmeter har gott om plats för dubbelsäng och läsfåtölj. Du har två garderober och ett linneskåp där du stuffar undan kläderna så de inte hamnar på stolen. Varma sommardagar kan du öppna balkongdörren och lyssna på det dova myllret från kvarteret.

Balkong

Balkongen har fem kvadratmeter i stilren betongdesign. Du får plats med bord och stolar för två till fyra sittande. Det härliga västerläget ger solchanser från eftermiddag till kväll och balkongens inbyggda läge ger praktiskt vindskydd.

Badrum med tvättmaskin

Ditt badrum är rymligt och välplanerat. Den energieffektiva tvättmaskinen och torktumlaren står smart placerade under en praktisk arbetsskiva där du kan sortera tvätten. Du har förvaringsmöjligheter i spegelskåp och underskåp och en snygg hörndusch som inte tar utrymme från inredningsdetaljerna. Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv.

Hall

I din hall vid köket finns en snyggt dold garderob och ett städskåp. Du har även plats för kapphylla och skoställ.

Hemfakta

Bostad
5-1602
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
2
Storlek
39 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket