Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1503, 3 Rum, 81 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Hemtrevlig trea med kvällssol på balkongen

På våning fem har du gott om ljusinsläpp i hela hemmet. Du har en underbar balkong som vetter mot innergården. Här har du sällskap av kvällssolen när det är dags för sommarmiddagen.

Mitt i centrala sjöstaden finner du ditt nya hem. På sommaren njuter du av hamnpromenader längsmed de glittrande sjöarna och på vintern kan du dra med dig skidkläderna för ett åk i Hammarbybacken. Ditt nya hem har allt för en enklare vardag, med goda förvaringsmöjligheter och egen tvättstuga. Du har stora sociala ytor inomhus och på balkongen och två lugnande sovrum.

Vardagsrum och kök

I vardagsrum och kök har du 36 kvadratmeter för mysiga middagar och lugna hemmakvällar. Vardagsrummet är välplanerat och ljust med gott om plats för både soffa och läsfåtöljer. Köket är smakfullt designat med design från Marbodal och toppmoderna vitvaror från Electrolux. Du har gott om plats för matbordet och generösa arbetsbänkar för matförberedelserna. Middagsresterna förvarar du i kyl och frys i full höjd.

Balkong

Här har du sommarens favoritplats. I Hammarby sjöstad finns liv och myller men på din innergård kan du finna lugnet. Balkongens läge mot gården ger en ostörd plats för eftertanke och mysiga middagar. Det soliga västerläget ger härliga solchanser från eftermiddag till kväll.

Sovrum 1 och 2

Både dubbelsäng och nattygsbord får plats i ditt största sovrum med fönster mot kvarteret. Du har plats för finkläderna och mysbyxorna i de tre garderoberna praktiskt placerade bakom dörren. Det mindre sovrummet har fönster mot den stillsamma och frodiga gården. Här kan barnen bygga upp lekhörnan. Eller så gör du det till gästrum med bäddsoffa och skrivbord.

Badrum med tvättmaskin

Här har du både duschrum och tvättmöjligheter. I ditt nya duschrum finner du både tvättmaskin och torktumlare under den praktiska arbetsbänken. Du har ljusa helkaklade väggar och golv med lättstötta klinkerplattor. Tidningar och hygienartiklar kan du förvara i de två skåpen vid handfatet.

Hall

I din inbjudande entré förvarar du ytterkläderna i garderoben eller i utrymmet bredvid där du kan sätta upp kapphyllan. Här finns också plats för skostället.

Hemfakta

Bostad
5-1503
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket