Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1402, 2 Rum, 39 m²

Tvåa med balkong i trivsamma sjöstaden

Här bor du nära natur och stadsliv. Du har ett öppet hem som bjuder in för spelkvällar och middagsbjudningar. På balkongen har eftermiddagskaffet sällskap av solen.

Ditt nya hem har öppen planlösning i kök och vardagsrum som släpper in härligt ljus till middagsförberedelserna i det moderna köket. Du har ett mysigt sovrum med utgång till den privata balkongen som vetter mot innergårdens lugn. I Hammarby sjöstad har du nära till picknickplatsen i Sicka park och cityrestaurangerna i Slussen.

Kök och vardagsrum

I ditt vardagsrum får du plats med tv-hörnan och middagsbordet. Du har ett stort fönster mot innergården och mysig ekparkett som sträcker sig genom hemmet. Ditt kök från Marbodal har energieffektiva vitvaror i toppmodern design och bra arbetsytor för hackande och såsberedning. Med integrerad diskmaskin och keramisk spishäll.

Sovrum

Sovrummet har gott om förvaring i linneskåp och två garderober. För klädfantasten finns även plats för en byrålåda. Dubbelsängen kan du ställa i hörnet vid förvaringen.

Balkong

Du når balkongen från sovrummet. Här kan du smita ut innan din partner har vaknat och ta en kaffe i solstolen. Eller inreda med bord och stolar för en utmärkt middagsplats under sommarhalvåret.

Badrum med tvättmaskin

Ditt badrum har helkaklade väggar och klinkergolv. Du förvarar badrumsprylarna i spegelskåp eller underskåp och har plats över för ytterligare badrumsskåp om så vill. Duschen i hörnet tar minimalt utrymme och tvättmaskinen och torktumlare är smart undangömda under den praktiska bänkskivan.

Hall

Hallen vid köket har en stilren garderob och ett städskåp. Du har även plats för kapphylla och skoställ.

Hemfakta

Bostad
5-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
2
Storlek
39 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket