Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1303, 3 Rum, 81 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Rymliga sällskapsytor och utmärkta förbindelser till Slussen

Din nya trea har sociala ytor på balkong och i det spatiösa vardagsrummet. Utanför dörren njuter du av kvartersbutiker vid kajen och smidiga förbindelser till Slussen som du når på en kvart.

När du inte är ute och njuter av de många aktiviteterna i Hammarby sjöstad har du en lugn och härlig trea att komma hem till. Du har ett stort kök med moderna vitvaror och ett fint badrum med tvättmöjligheter. På den stora balkongen kan du duka upp det stora middagsbordet när familjen är på besök. De två sovrummen skapar lugn och ro.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet har du plats för soffa och soffbord samt en mysig läshörna vid fönstret mot gårdsplanen. Ditt rymliga kök har smart köksdesign från Marbodal med integrerad diskmaskin och kyl och frys i full höjd. Alla vitvaror är miljösnälla och toppmoderna.

Balkong

Din balkong mäter tio kvadratmeter vilket ger plats för utemöbler och växtlighet. Du har utsikt mot den lugna innergården och har god uppsikt över när nästa grillkväll arrangeras.

Sovrum 1 och 2

I de två sovrummen drar du dig undan efter en stressig vecka. Du har ett större rum som har gott om förvaring i tre garderober och ett linneskåp. Här kan du ställa dubbelsängen, med utsikt över kvarteret. Det minder sovrummet passar som arbetsrum, barnkammare eller gästrum. Du har fönster mot innergården och plats för säng och skrivbord.

Badrum med tvättmaskin

I ditt nya badrum har du både tvättmaskin och torktumlare. När kläderna är rena kan du sortera dem på den smakfulla bänkskivan. Hygienartiklar förvaras i skåpen vid handfatet och den mysiga hörnduschen tar lite utrymme och ger plats för badrumsskåp och inredningsdetaljer. Badrummet är helkaklat med klinkergolv.

Hall

I den ytsmarta hallen finns garderob. Bredvid klädförrådet har du plats för en liten bänk eller skostället och kapphyllan.

Hemfakta

Bostad
5-1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket