Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1301, 3 Rum, 81 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Härlig trea med klimatsmarta lösningar och balkong

Din hemtrevliga trea har energieffektiva vitvaror för ett medvetet hem. Du har en rymlig balkong som vetter mot innergården och bjuder på sommarens bästa middagsplats.

Ditt sociala hem har bra ytor för umgänge sommar som vinter. I vardagsrummet an du organisera spelkvällen och i köket fixar du höstgrytan. Balkongen mäter tio kvadratmeter vilket ger plats för både middagsbord och solstol. I ditt mysiga badrum har du tvättmöjligheter och i sovrummen finns spatiös förvaring.

Vardagsrum och kök

När det är dags för vardagsmiddagen framför Tv:n kan du kila ned till någon av de många kvartersrestaurangerna. Därefter slår du dig ner i det stora vardagsrummet med plats för soffa och fåtöljer. I köket kan du tillaga helgens festmiddag med de energisnåla vitvarorna från Electrolux. Du har köksdesign från Marbodal och spatiös förvaring i det stora kylskåpet och frysen.

Balkong

Balkongen har tio kvadratmeter i smakfull betongdesign. Du har halvt genomskinligt balkongräcke som ger dig möjligheter att blicka ned på de mysiga planteringarna och träden på gården.

Sovrum 1 och 2

I dina två sovrum finner du lugn och ro efter en hektisk vecka. Det större rummet vetter mot kvarteret och har plats för den härliga dubbelsängen. Här organiserar du kläderna i de tre garderoberna vilket motverkar klädhögen på fåtöljen. Det minder sovrummet passar som arbetsrum, barnkammare eller gästrum. Du har fönster mot innergården och plats för säng och skrivbord.

Badrum med tvättmaskin

Här har du tvättstuga och duschrum i ett. Tvättmaskinen och torktumlaren ligger smart placerade under en arbetsbänk där du kan vika de rena kläderna. Hörnduschen tar minimalt utrymme och är modern och stilren. Badrummet är helkaklat med klinkergolv.

Hall

I din hall har du en bra plats för jackhyllan eller sittkudden precis till vänster. Här finns också en garderob att förvarar ytterkläderna i.

Hemfakta

Bostad
5-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket