Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1002, 2 Rum, 77 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Rymlig tvåa med bra förvaring och lugnande uteplats

I din stora tvåa på 77 kvadratmeter har du allt nödvändigt för att klara av vardagen. Du har en rymlig klädkammare och tvättmaskin och torktumlare. På uteplatsen samlar du energi efter en lång dag.

När du kliver in i hallen ser du genomgående ekparkett och naturligt ljusinsläpp från dina stora fönster. Du hänger upp jackorna i någon av de många garderoberna eller i klädkammare för att sedan slå dig ner i det stora vardagsrummet. När vädret tillåter kan du smita ut på uteplatsen och njuta av takeaway-maten från kvartersrestaurangen medan du ser ut över den lummiga innergården. Du når slussen på en dryg kvart och på promenadavstånd har du allt från kulturföreställningar till hamnkaféer.

Kök och vardagsrum

Ditt vardagsrum har plats för den stora soffan och bra väggyta för TV och konst. Köket har skåp och lådor i smakfull design från Marbodal. Du lagar maten på ordentliga arbetsbänkar och tar snabbt hand om disken i den integrerade diskmaskinen. Du får plats med flera vänner för vardagsmiddagen eller bjudningen.

Uteplats

Din uteplats mäter hela 21 kvadratmeter. De ger gott om plats för odlingar och utemöbler. Här kan du ställa middagsbordet eller solstolen, med lugnande och lummig utsikt som ger ro och kraft.

Sovrum

Ditt mysiga sovrum har två garderober och fönster mot gården. Här kan du ställa dubbelsängen och nattygsbordet eller enkelsängen och skrivbordet för att skapa din egen arbetshörna. Sängkläderna förvarar du i linneskåpet.

Badrum

Ditt stora badrum har energisnål tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk under vilken du kan ställa tvättkorgen. Den passar också för att sortera och vika kläderna. Du har en yteffektiv hörndusch och ljusa helkaklade väggar. Klinkergolvet är enkelt att sköta.

Hall och klädkammare

I din välkomnande hall har du plats för kapphyllan och skohyllan. Den stora klädkammaren har både klädstång och plats för hyllor och lådor. Här kan du få undan vinterkläderna eller ställa flyttlådorna.

Hemfakta

Bostad
5-1002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 6
Antal rum
2
Storlek
77 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket