Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1602, 4 Rum, 95 m²

3 planerade visningar

Högst upp i huset med kvällssol på balkongen

I ditt nybyggda hem har du stora fönster och öppna ytor som ger ljusinsläpp till festliga bjudningar och lugna hemmakvällar. Du har en rymlig balkong åt sydväst och vardagsförenklande lösningar.

I ditt nya hem blir livet lite enklare. Du har två toaletter som motverkar morgonköerna och din egen tvättstuga i badrummet. Det stora vardagsrummet har halvöppen planlösning in till det smakfulla Marbodalköket och den sneda väggen skapar utrymme och charm. Din stora balkong mäter tio kvadratmeter och tack vare din höga position får odlingsprojekten gott om ljus större delen av dagen.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet får du plats med soffgruppen och läshörnan. Den öppna planlösningen gör det enkelt att vara social med gästerna som väntar i vardagsrummet när du förbereder middagen. Ditt nya Marbodalkök bjuder på stora ytor när du vill bjuda in vännerna att hjälpa till. Dina vitvaror drar minimalt med energi och kylen och frysen i full höjd får plats med gott om matlådor.

Balkong

Den underbara balkongen bjuder på sommarens bästa middagsplats. På tio kvadratmeter är det lätt att få plats med både utebordet och solstolen. Det soliga läget gör att balkongen dessutom passar utmärkt för att odla egna kryddor och dekorera balkongen med blommor och växter. Balkongen vetter mot den lugna bakgården.

Sovrum 1

Ditt största sovrum på 13 kvadratmeter har garderob och linneskåp. Du har fönster mot den stillsamma innergården och på den vackra ekparketten får du plats med både dubbelsängen och nattygsbordet.

Sovrum 2 och 3

Du finner ytterligare två sovrum vid hallen. Här finns garderober för kläderna och bra ytor för säng och skrivbord. Här kan du skapa ett krypin för barnen eller skapa ditt egen arbetsplats för hemmajobbet.

Badrum och gästtoalett

Badrummet och gästtoaletten är ljust helkaklade med klinkergolv. I badrummet har du energisnål tvättmaskin och torktumlare med en snygg arbetsbänk för tvätthantering och dekorationer.

Hall

I din hall finns inbyggd plats för jackhyllan och skohyllan. I hallkorridoren finns plats för stol och inredningsdetaljer.

Hemfakta

Bostad
4-1602
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
4
Storlek
95 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket