Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1601, 5 Rum, 162 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Lyxig etagevåning med kvällssol på två balkonger

I detta underbara hem kan den stora familjen hitta hem. På 162 kvadratmeter med två rymliga uterum och gott om sociala ytor i vardagsrum och kök kan alla hitta sin egen favoritplats.

När du kliver in i ditt nya hem möts du av hemtrevlig ekparkett och stora fönster som släpper in härligt naturligt ljus från din position högst upp i huset. På nedervåningen njuter du av ett stort och ljust kök för gourmanden och ett spatiöst vardagsrum där du kan organisera filmkvällen. Vidare upp på övervåningen har du ytterligare ett utrymme att utnyttja som extra vardagsrum, eller bygga om till sovrum när familjen växer. Från dina två balkonger i söderläge blickar du ut över ditt nya kvarter som bjuder på allt från kulturhus och kvartersrestauranger till naturupplevelser och sjödoftande hamnar.

Hall och arbetshörna

I hallen på nedervåningen har du en garderob och ett städskåp, bredvid vilka du har ett utmärkt utrymme för kapphyllan. Bredvid entrén finner du även ett utrymme vid trappan som passar som arbetsrum. Här kan du ställa ett stort skrivbord och arbetsmapparna kan du förvara i garderoben intill.

Allrum 1 och kök

Längre in i hemmet har du det första allrummet som kan nyttjas som vardagsrum eller matsal. Här kan du ställa upp balkongdörren när du vill lyssna på det myllrande kvarteret under soffhänget. I köket finner du stora ytor för storslagen matlagning och mysiga middagar. Skåp och luckor är i design av Marbodal och dina energisnåla vitvaror kommer från Electrolux.

Sovrum 1

På nedervåningen har du ett sovrum. Det passar perfekt för föräldrarna som vill ha avskildhet eller för gästen som är på besök. Du får enkelt plats med dubbelsängen och kläderna förvarar du i garderobsväggen med smart inredning från Elfa.

Balkong 1 och 2

Bredvid sovrummet finner du din första balkong. Den andra ligger precis ovanför och båda mäter tio kvadratmeter. Här har du plats att samla hela familjen för en sensommarmiddag i solen men om du vill ha avskildhet kan du smita upp på övervåningen och ta en kaffe på balkongen i lugn och ro. MEd två uterum är det lätt att trivas med eller utan sällskap.

Badrum och extratoalett

På nedervåningen har du badrummet med tvättmöjligheter. Du har en ytsmart hörndusch och tvättmaskin och torktumlare med stilren arbetsbänk. På ovanvåningen ligger extratoaletten. Här finner du ytterligare en dusch vilken motverkar köerna på stressiga morgnar. Båda rummen är ljust helkaklade med klinkergolv.

Allrum 2

Uppför din smakfulla furutrappa finner du ett hallutrymme med ytterligare förvaring i tre garderober. I allrummet på 29 kvadratmeter kan du skapa ett extra vardagsrum när barnen har kompisar på besök. Med flertalet fönster i två väderstreck passar det även utmärkt som extra sovrum.

Sovrum 2 och 3

Intill furutrappan finner du sovrum två. Här har du plats för barnens säng och leksaker, med två garderober som döljer skrynkliga kläder och prylar. Sovrum tre ligger längst in på övervåningen och har lägenhetens bästa förvaring. Du har en rymlig klädkammare med bra belysning och flexibla inredningslösningar. Härifrån har du enkel utgång till balkongen när du vill njuta av morgonkaffet.

Hemfakta

Bostad
4-1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
5
Storlek
162 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket