Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1501, 3 Rum, 82 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Miljövänlig trea med smarta lösningar

Mitt i centrala sjöstaden har du ditt nya hem. I kök och badrum finner du energieffektiva vitvaror och i sovrummen har du snygg förvaring. Den stora balkongen ger extra sällskapsutrymme varma dagar.

Din nya trea har gavelläge och hemtrevlig ekparkett. Med fönster i tre väderstreck får du gott om ljus till korsordet och sommarmiddagen. Ditt smakfulla Marbodalkök har plats för storartade middagar som du tillagar miljömedvetet. Din härliga balkong vetter mot kvarteret och har soligt läge mot sydväst.

Vardagsrum och kök

I ditt nya kök har du spatiösa arbetsbänkar där hela familjen får plats att hjälpa till med matlagningen. Blir det rester över kan du göra matlådor som enkelt förvaras i kyl och frys i full höjd. Längre in i hemmet finner du det stora vardagsrummet. Här får den stora soffgruppen plats och de många fönstren ger ett trivsamt och socialt vardagsrum.

Balkong

Från vardagsrummet kan du smita ut på balkongen när solen tittar fram. Här har du tio kvadratmeter att inreda efter smak. Det soliga läget passar utmärkt för växtlighet. Tack vare storleken på balkongen kan du få plats med både blommor och utemöbler.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger intill hallen respektive vardagsrummet. Det gör att det är enkelt att finna avskildhet när du behöver dra dig undan. Det största sovrummet har tre garderober och det mindre har en garderob. Båda rummen har plats med säng och skrivbord. I det största får du till och med plats med dubbelsängen.

Badrum med tvättmaskin

Det ljusa badrummet har helkaklade väggar och en yteffektiv hörndusch som ger plats för badrumsmöblerna. Duschvattnet tvättar du snabbt bort från det lättskötta klinkergolvet. Tvättdagen kan du sköta hemifrån med din egen tvättmaskin och torktumlare. När den är klar hanteras den smidigt på den snygga arbetsbänken.

Hall

I din nya hall förvarar du ytterkläderna genom den dolda förvaringen i garderoben. Här finns även städskåpet snyggt undangömt. Du har dessutom plats för finjackorna i utrymmet för kapphyllan.

Hemfakta

Bostad
4-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 6
Antal rum
3
Storlek
82 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket