Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

4-1402, 4 Rum, 95 m²

1 planerad visning

Oslagbart läge och balkong mot innergården

I denna härliga fyra behöver du inte kompromissa. Du lever nära stad och natur och i hemmet har du både sällskapliga ytor och stillsamma platser för återhämtning.

I Hammarby sjöstad bor du i ett av Stockholms bästa lägen. Du har slussen en kvart bort och badrocksavstånd till vattnet och hamnen. I lägenheten njuter du av vardagsrum och kök i socialt öppen planlösning och i de tre sovrummen kan du dra dig undan när det skymmer. På den underbara balkongen i västerläge har du kvällssol att koppla av med till kvällsteet.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet och köket löper en sned vägg som ger charm och extra yta till ditt hem. Vardagsrummets spelkvällar får ljus från fönstren i västerläge och i köket kan du tillaga snacks på de ordentliga arbetsbänkarna. Här finns dessutom smakfull köksdesign från Marbodal och miljösnälla vitvaror från Electrolux. Middagsresterna förvarar du i kyl och frys i full höjd.

Balkong

Din fina balkong har rogivande utsikt över innergården. Du har tio kvadratmeter att möblera med utemöbler och blomväxter. Här får hela familjen plats för sensommarmiddagen.

Sovrum 1

Även det stora sovrummet vetter mot den stillsamma innergården. Här kan du ställa dubbelsängen och nattygsbordet för läslampan. Kläderna får du undan i garderoben som står snyggt gömd bakom dörren.

Sovrum 2 och 3

Du har ytterligare två sovrum intill hallen. Rummen ligger vägg i vägg och har fönster mot kvarteret. Du får enkelt plats med både säng och skrivbord vilket gör att de passar utmärkt som barnrum eller gästrum.

Badrum och gästtoalett

I ditt nya hem har du både badrum och extratoalett. Båda rummen är helkaklade med klinkergolv. I badrummet finner du dessutom toppmodern tvättmaskin och torktumlare som gör tvätten snabbt avklarad. Smutstvätten kan du sortera på den stilrena bänkskivan.

Hall

I hallen har du inbyggd plats för kapphyllan och skostället. I hallkorridoren kan du ställa stolen för trötta ryggar och hänga tavlor för ett trivsamt hem.

Hemfakta

Bostad
4-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
4
Storlek
95 m²
Månadsavgift
4 241 kr
Pris per m²
61 000 kr
Pris
5 795 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket