Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1302, 4 Rum, 95 m²

1 planerad visning

Stadsnära och öppen fyra

I ditt nya hem har du nära till både natur och stadspuls. På drygt en kvart når du slussen och på några minuters promenad når du vattenmiljöer och skogspromenader. Hemmet är öppen och ljust.

När du kliver in i hallen möts du av ekparkett som sträcker sig genom hemmet. Ditt nya hem har spännande planlösning med sneda väggar som skapar extra sociala utrymmen. Vid kökets matplats får hela familjen plats för middagen, om den inte avnjuts på den stora balkongen. För lugna hemmadagar har du stort vardagsrum med öppen planlösning till köket. När du vill upptäcka kvarteret finner du trivsamma kvarterskaféer och härliga hamnpromenader.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet har du fönster mot innergården och genomskinlig dörr ut till balkongen. Här kan du ställa den stora soffa och placera läshörnan i hörnet. Köket finner du bredvid vardagsrummet. Köksdesignen från Marbodal är enkel att matcha med inredningsstilen och de klimatsmarta vitvarorna från Electrolux är modern och stilrena. Vid köket har du också matplatsen med fönster mot kvarteret.

Balkong

Din stora balkong ger ett underbart extra utrymme under sommarhalvåret. Du har utsikt mot den lugna innergården och tio kvadratmeter för möblemang. Den stilrena betongdesignen kan du bryta av med växtlighet och snirkelväxter.

Sovrum 1

Likt balkongen så vetter ditt största sovrum mot innergården. Du har garderob och linneskåp där du får undan kläderna för att ge plats för favoritfåtöljer och dubbelsängen.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen har fönster mot kvarteret. I ena rummet har du två garderober och i andra har du en att hänga upp kläderna i. Rummen passar utmärkt som barnrum eller extrarum för långväga gäster.

Badrum och gästtoalett

Badrummet och gästtoaletten har helkaklade väggar med ljust kakel och lättstädat klinkergolv. Med två toaletter slipper du köerna på morgonen. Badrummet fungerar som badplats och tvättstuga, med tvättmaskin och torktumlare och en praktisk hörndusch. Kläderna viker du på den snygga arbetsbänken.

Hall

I din fina hall har du plats för krokar och hyllor direkt till höger. Längsmed hallkorridoren kan du ställa sittbänken och hänga upp tavlorna.

Hemfakta

Bostad
4-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 6
Antal rum
4
Storlek
95 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket