Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1301, 3 Rum, 82 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Sällskapligt hem med balkong och tvättmöjligheter

I din nya trea bjuder du enkelt hem familj eller vänner på middag. Du har ett stort kök och en spatiös balkong åt sydväst. När det är utflyktsdags finns goda kommunikationer och vackra hamnplatser.

Här kliver du in i ett öppet hem med trivsam ekparkett och stora fönster i tre väderstreck som ger naturligt ljus till hemmadagarna. Du har genomgående smarta materialval och klimatvänliga lösningar som ger dig möjligheten att leva medvetet och energisnålt. Den stora balkongen har plats för både middagsbord och växter. På helgen kan du strosa ned till hamnen och lyssna på måsarna eller ta tvärbanan in till stadspulsen.

Vardagsrum och kök

I ditt Marbodalkök kan du tillaga sommarmiddagen som avnjuts på balkongen. Du har smakfullt designade arbetsbänkar från Marbodal som har gott om plats för flera kockar. De energisnåla vitvarorna är från Marbodal. I kyl och frys har du full höjd för ultimat förvaring av matresterna. I vardagsrummet har du plats för stor hörnsoffa och ytterligare en matplats när det är knytismiddag.

Balkong

Ute på balkongen har du tio kvadratmeter i stilren betongdesign. Här kan du odla tomatplantan eller läsa en bok i förmiddagssolen.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum har förvaring och stora fönster som ger naturligt ljus. I det större sovrummet har du hela tre garderober att organisera prylarna och finskjortorna i. Här får du plats med stora sängen. I det mindre rummet har du en garderob och plats för enkelsängen. Skrivbordet kan du ställa vid fönstret för att få inspiration till arbetet.

Badrum med tvättmaskin

Ditt badrum har ljusa väggar med kakel och klinkergolv där du enkelt städar undan duschvattnet. Du har både tvättmaskin och torktumlare som gör tvättiden till en bagatell. De rena kläderna viker du på arbetsbänken.

Hall

I hallen har du garderob och städskåpet till vårstädningen. Du har ett litet utrymme där jackhyllan och skohyllan passar utmärkt. Här finns också plats för stolen till trötta ryggar.

Hemfakta

Bostad
4-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket