Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1202, 4 Rum, 95 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Charmig fyra med spatiös balkong i västerläge

I din vackra fyra med sneda väggar och öppna ytor njuter du av ett ljust och socialt hem. Din stora balkong vetter mot innergårdens grönska och gemenskapsplatser.

För lugna hemmadagar har du ett öppet vardagsrum med plats för den stora soffan. I ditt härliga kök med klimatsmarta lösningar kan du tillaga festmiddagen som avnjuts bäst i matsalen bredvid eller den stora balkongen. Du har två toaletter och tvättmaskin som förenklar vardagen för trötta vardagar. Utanför dörren har du skolor, kulturupplevelser och kvartersrestauranger.

Vardagsrum och kök

I ditt vardagsrum har du fönster och balkongdörr som ger ljus till mysdagarna. Köket har design från Marbodal och miljösnälla vitvaror från Electrolux. Bredvid köket finner du matplatser med fönster mot kvarteret. Här får du plats med det stora matbordet.

Balkong

På balkongen kan du smita ut när du behöver en lugn stund. På tio kvadratmeter får du plats med den mysiga soffan för morgonkaffet. Du har utsikt över vackra planteringar och lummiga träd.

Sovrum 1

Längst in i hemmet har du ditt största sovrum. Här finns förvaring för skjortor och sängkläder i garderob och linneskåp. Du får plats med dubbelsängen att krypa ned i när det är sängdags. Fönstret vetter mot innergården

Sovrum 2 och 3

De andra två sovrummen är något mindre och har fönster mot kvarteret. Båda rummen har garderober för klädorganisering. Här kan du skapa två mysiga barnrum med enkelsäng och skrivbord eller två gästrum med arbetshörna.

Badrum och gästtoalett

Badrum och gästtoalett ligger mittemot varandra vid hallkorridoren. Rummen är helkaklade med härligt klinkergolv och spotlights. I badrummet har du tvättmaskin och torktumlare med en snygg arbetsbänk dör du sorterar kläderna. Här finns även en praktisk hörndusch.

Hall

Hallen är öppen och ljus och välkomnar dig till ditt nya hem. Direkt till höger finner du en utmärkt plats för krokar och skohylla.

Hemfakta

Bostad
4-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 6
Antal rum
4
Storlek
95 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket