Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1102, 4 Rum, 95 m²

Öppen fyra med spännande arkitektur och rymlig balkong

I din nya fyra finns sällskapliga ytor sommar som vinter och två toaletter som motverkar morgonköerna. Du bor nära restauranger och strandpromenader med minuter till skolor i toppklass.

När du kliver in i ditt nya hem möts du av spännande planlösning som får inredningsfingrarna att klia. Du har ett stort vardagsrum med angränsande kök där den sneda och öppna planlösningen gör det enkelt att bjuda in barnen för att hjälpa till med matlagningen. Din stora balkong vetter mot den lugna innergården och ger en perfekt plats för återhämtning eller sommarmiddagar. När du kliver ut har du kvartersfiket precis nedanför och hamnen några minuter bort.

Vardagsrum och kök

Det stora vardagsrummet har stora fönster och gott om plats för den stora soffan till filmkvällen. I ditt stilrena Marbodalkök kan du enkelt matcha de miljövänliga vitvarorna med din egen inredning. Kökets matplats har lutande vägg som skapar ytor för det stora matbordet.

Balkong

På balkongen mot innergården kan familjen njuta av lediga helgmorgnar och mysiga bruncher med vännerna. Du har tio kvadratmeter för det stora utebordet eller den härliga utesoffan. Den snygga betongdesignen passar utmärkt med växtlighet och ljuslyktor.

Sovrum 1

Familjens största sovrum har en garderob och ett linneskåp. Här kan du ställa den stora dubbelsängen och nattygsborden. Du har ett stort fönster som vetter mot stillsamma gården.

Sovrum 2 och 3

De andra sovrummen ligger vägg i vägg intill hallen. De har en respektive två garderober att stuffa undan kläderna i. Du får enkelt plats med sängen och vid fönstren som vetter mot kvarteret kan du ställa skrivbordet.

Badrum och gästtoalett

Badrum och gästtoalett är helkaklade med klinkergolv. I badrummet fixar du snabbt tvätten med tvättmaskinen och torktumlare med ovanliggande bänkskiva.

Hall

Hallen är öppen och ljus och välkomnar dig till ditt nya hem. Direkt till höger finner du en utmärkt plats för krokar och skohylla.

Hemfakta

Bostad
4-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
4
Storlek
95 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket