Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1101, 3 Rum, 82 m²

3 planerade visningar

Central trea med fönster i tre väderstreck

Din nya trea med gavelläge ligger mitt i centrala sjöstaden. Du lever minuter från restauranger och förbindelser till stadspulsen, med en lugnande balkong som vetter mot den lummiga innergården.

Välkommen till ditt nya välplanerade hem. Här kan hemmaräven få plats med en stor soffa i det spatiösa vardagsrummet med utgång till balkongen. Du som tycker om att bjuda hem vännerna på vardagsmiddag eller festmåltid finner ett stort och ljust kök med fönster i två väderstreck. När vädret tillåter är balkongen på tio kvadratmeter sommarens bästa middagsplats.

Vardagsrum och kök

Vardagsrum och kök mäter tillsammans 40 kvadratmeter. Detta ger gott om plats för stort möblemang som hörnsoffan och det rymliga middagsbordet. Rummen är åtskilda vilket passar utmärkt för dig som lever med din partner eller vän. Här kan du enkelt skärma av dig i vardagsrummet för lugn och ro, samtidigt som de öppna ytorna känns sociala och välkomnande. Ditt snygga Marbodalkök har klimatsnälla vitvaror och snygga och rymliga förvaringslösningar.

Balkong

Du når balkongen från vardagsrummet. På tio kvadratmeter får du plats med mycket. Här kan du ställa den stora utesoffan för kaffe och morgontidningen, eller placera middagsbordet när det är soligt. Balkongen vetter mot sydväst.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum ligger i varsin ände av hemmet för att du ska kunna finna avskildhet och lugn. Det större rummet har en praktisk garderobsvägg som gör att du kan få undan kläderna och ge plats för dubbelsängen och snygga inredningsdetaljer. Det mindre rummet har en garderob och plats för säng och skrivbord.

Badrum med tvättmaskin

Detta helkaklade rum är tvättstuga och badrum i ett. Du har tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva för klädvikningen och en snygg hörndusch som tar minimalt med plats. Du har även möjlighet att välja till badkar. Rummet har snygg golvklinker som är enkel att städa.

Hall

Din praktiska hall är det första du möts av i nya hemmet. Här finner du linneskåp och städskåp snyggt inbyggda i väggen och plats för kapphyllan och skostället.

Hemfakta

Bostad
4-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket