Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1502, 2 Rum, 50 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Trivsam tvåa fem trappor upp

Morgonens löprunda i Nackareservatet kan antingen avslutas med en lugn återhämtning på din nya innergård eller med en spurt upp för trapporna till din lägenhet på våning fem.

Här kommer du in i en luftig hall med gott om plats för ytterkläder och prylar. Rakt fram ser du vardagsrummet och kökets gemensamma och öppna ytan, och vidare fram mot den södervända balkongen. Du har stilren ekparkett under fötterna och ljust målade väggar som bas för den egna smaken. I köket och badrummet väntar dina nya vitvaror på att hjälpa till med vardagsbestyren med klimatmedvetet låg energiåtgång. Sovrummet på tretton kvadratmeter ger gott om yta för vila och sömn.

Hall

Två garderober och ett linneskåp ordnar med förvaringen i hallen. Hallmattan ligger fint på ekparketten som följer med genom lägenheten.

Badrum

I hallen finns dörren som leder in till tvåans helkaklade badrum. Precis innanför dörren finns de klimatsmarta tvätt- och torkmaskinerna och bänken ovanför ger en trevlig plats för en tålig växt och fina badrumsdetaljer. Duschen i hörnet har praktiska och vikbara väggar.

Kök och vardagsrum

Kökshörnan ramas in av städskåpet i ena hörnet och kylen och frysen i det andra. Mellan de två högskåpen sträcker en rymlig köksbänk ut sig. Här får du gott om utrymme för sallader som ska hackas och förberedas och för bullar som ska knådas och rullas ihop. Rummet ger plats åt matbordet och soffhörnan.

Balkong

På tretton kvadratmeter finns generöst med utrymme för möblemang, trivsam inredning och gröna växter. Balkongen blir favoritplatsen under lediga sommarstunder, men en egen utomhusmiljö är skönt året om.

Sovrum

När du drar undan gardinen på morgonen ser du ut mot din egen balkong och vidare mot ditt nya kvarter. Sovrummet ger plats åt en bred säng och garderoberna ger plats år säsongens klädsamling.

Hemfakta

Bostad
3-1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket