Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1401, 4 Rum, 101 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Välplanerad och charmig fyra i Hammarby Sjöstad

Efter en promenad i hamnen eller en matbit på den lokala stammisrestaurangen är din rymliga och hemtrevliga fyra platsen att längta hem till.

Innanför halldörren finns trivsam plats för ytterkläder, shoppingpåsar och nycklar. Inne i klädkammaren till höger kan de skrymmande vinterjackorna och stora resväskorna stuvas undan. Ekparketten når från hallen och ut i alla rum och ger en stilren bas för hemmets olika möblemang. Tre sovrum för lugn och ro balanseras med ett rymligt rum med ljust gavelläge där kök och vardagsrum samsas om ytan. Dubbla wc-rum är en uppskattad och praktisk detalj, och den södervända balkongen blir sommarens favoritplats.

Hall och klädkammare

Hallen är bred och luftig och knyter ihop alla rum i din nya fyra. Första dörren till höger leder in till den generösa klädkammaren som blir en viktig del i förvaringen.

Kök och vardagsrum

Rundgången vid kylen och frysen ger en tydlig kökshörna och trivsamma väggar som underlättar möbleringen. På den snygga inbyggnadshällen kokar pastavattnet upp snabbt och ugnens placering gör att du slipper böja dig ner för att ta ut plåten med grillade grönsaker. Gavelläget ger ett trivsamt ljus till måltider, umgänge och slappa stunder.

Balkong

Koppla av med en väntande bok eller duka upp eftermiddagsfikat innan gästerna kommer. På din nya balkong finns utrymme för både kafémöbeln och den bekväma solstolen. Söderläge och trivsamma utblickar från våning fyra gör snabbt balkongen till en favorit.

Sovrum 1 och 2

Ekparketten, garderoberna och fönstren ut mot gården blir stilrena och praktiska baser i de två mindre sovrummen, oavsett om det är barnrum eller arbetsrum som står på priolistan.

Sovrum 3

Ljuset kommer in från två håll och de dubbla garderoberna underlättar förvaringen och hjälper dig att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Du har plats för dubbelsäng och sängbord i par där tidningar och kaffekoppar kan ta plats.

Badrum och gästtoalett

Klinkerplattor under fötterna och kakel från golv till tak – ditt badrum är elegant och lättstädat i sin utformning. Tvättställ, wc och dusch är placerade på rad, och väggen mittemot blir platsen där tvätten sköts. Den mindre gästtoaletten är utformad med samma stilrena material.

Hemfakta

Bostad
3-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
4
Storlek
101 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket