Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1303, 4 Rum, 97 m²

1 planerad visning

Plats för egentid och umgänge i Sjöstaden

En öppen och umgängesvänlig del med balkong, tre sovrum på rad och dubbla wc-rum – välkommen till en smart planerad fyra där livets olika delar får ta plats.

Ditt nya kvarter har staden och naturen som närmsta grannar. Lägenhetens planlösning ger en social del där umgänge får stå i centrum, och en lugnare del med tre sovrum att dra sig undan till. Här vetter fönstren mot den lummiga innergården. I vardagsrummet och köket faller ljuset in från söder, och balkongen vetter mot kvartersgatan och stadslivet utanför.

Hall

Jackor, skor, paraplyer och filtar får gott om utrymme i hallen med dubbla garderober och plats för hatthyllan. Ekparketten leder vidare till hemmets olika delar.

Kök och vardagsrum

En öppen planlösning och en förlängning ut med södervänd balkong ger fyran ett luftigt och umgängesvänligt rum för vardagsbestyr och festligheter. Köket är energisnålt och välplanerat. Skåp och lådor ger gott om utrymme för husgerådet och köksbänken når längst två väggar.

Balkong

Den breda balkongen i söderläge ger ljus och luft till hemmet. Tomatodlingar, utomhusmöblerna och trivsamma detaljer får ta plats i din nya utomhusmiljö.

Sovrum 1, 2 och 3

De tre sovrummen ger rum för egentid och vila. I alla rum finns plats för säng och annan möblering på hemmets ekparkett, och förvaring finns i praktiska garderober. Sovrummet på fjorton kvadratmeter är hemmets största, och här passar den breda sängen fint invid fönstret mot innergården.

Badrum och gästtoalett

Båda dina wc-rum har stilrent klinkergolv och helkaklade väggar. I badrummet finns torktumlaren och tvättmaskinen under en bänkskiva, och i hörnet finns duschen. Med gott om förvaring i badrummet finns uttänkt plats för tandborstar, krämer och plåster.

Hemfakta

Bostad
3-1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
4
Storlek
97 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket