Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1301, 4 Rum, 101 m²

2 planerade visningar

Södervänd balkong och gott om plats

Med en balkong i söder får både växande tomatplantor och solälskande människor sin självklara favoritplats. Resten av lägenheten består av 101 smart planerade kvadrat i ett citynära kvarter.

Plats att umgås på, rum att stänga om sig, välplanerad förvaring och hög standard på material och vitvaror – välkommen till en smart planerad och välbalanserad fyra med ljust hörnläge. Här bor du mitt i Sjöstaden med matställen och cityliv runt knuten. Innergården blir en grön fristad mitt i pulsen. Hemma har du en lugn sovrumsdel och en öppen del för mat, umgänge och vardagspyssel. Balkongen i söder blir hemmets favoritplats under sommarmånaderna.

Hall och klädkammare

Med en stor klädkammare i hallen får förvaringen en bra grund hemma hos dig. Hallens väggar och hörn kan prydas med praktiska och välkomnande krokar och hyllor för ytterkläder och nycklar.

Kök och vardagsrum

På hemmets ekparkett ligger vardagsrummets matta fint. Du har plats för sällskapliga möblemang till soffstunder och middagar i det ljusa rummet med gavelläge. I köket lagar du mat, fixar och donar på den rymliga köksbänken. Du har kyl och frys i fullöjd, inbyggd häll och ugn och mikro i högskåp.

Balkong

På sommaren blir balkongen favoritplatsen för måltider och slappa stunder hemma, och på vintern kan balkongen bli ett extra komplement till kylen när det vankas stort kalas. En egen utomhusyta på tio kvadratmeter är uppskattat året om.

Sovrum 1 och 2

Sovrum 1 och 2 Med dörrar från hallen finns de två mindre sovrummen. Rummen kan enkelt anpassas och inredas efter önskemål och behov, och här finns praktisk förvaring i garderober.

Sovrum 3

Det stora sovrummet med fönster åt två håll blir platsen att landa på vid dagens slut. På fjorton kvadratmeter finns utrymme för den breda sängen och mer möblering. De två garderoberna blir basen för klädförvaringen i ditt nya sovrum.

Badrum och gästtoalett

Det luftiga badrummet med tvätthörna och den lilla gästtoaletten ger hemmet två praktiskt utformade rum. Den stilrena utformningen ger en elegant touch åt det praktiska. Över tvättmaskinen och torktumlaren vilar en bänkskiva i skön arbetshöjd. Hörnduschen kan du byta ut mot ett badkar om det står på önskelistan.

Hemfakta

Bostad
3-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 6
Antal rum
4
Storlek
101 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket