Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1201, 4 Rum, 101 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Öppen fyra med fönster i tre väderstreck

Lägenhetens placering vid husets hörn ger dig ljusinsläpp från tre håll. Här har du trivsamt gavelläge i det största sovrummet och i det öppna rummet för matlagning och gemenskap.

Generöst med ljusinsläpp, öppna ytor och stilrena materialval sätter tonen för din nya fyra i Hammarby Sjöstad. I det öppna rummet får middagsförberedelser och arrangerandet av brunchbufféer och annat generöst med plats i kökshörnan med stilrena bänkytor. Soffan och annan sällskaplig möblering finns det mycket plats för, och balkongen i söderläge blir en sommarfavorit.

Hall och klädkammare

I hallen kan du hänga av dig ytterkläderna direkt till vänster där det finns utrymme för hatthyllan och skostället. Dörren på den vänstra sidan leder in till klädkammaren som ger generöst med smidig förvaring.

Vardagsrum och kök

I köket lagas veckans måltider på energieffektivt vis med dina nya vitvaror. Luckor och skåp ger gott om utrymme för tallrikar och bunkar, och du har en köksbänk i vinkel. Vardagsrummet släpper in ljuset från både öster och söder och du har en trivsam yta för sällskapliga möblemang.

Balkong

Vardagsrummet förlängs ut mot balkongen där tio kvadratmeter väntar. Utomhusytan ger plats för måltider, slappa stunder och vardagspyssel.

Badrum och gästtoalett

I badrummet finns tvättmöjligheter med tvättmaskinen och torktumlaren. Bänken ovanför underlättar när du ska vika och sortera. I standard har badrummet en smidig hörndusch, men du har utrymme för ett badkar om det står på önskelistan. Gästtoaletten gör att du har dubbel uppsättning av wc och tvättställ, och båda rummen är stilrent helkaklade.

Sovrum 1, 2 och 3

Hemmets tre sovrum ligger på rad i lägenhetens sovrumsdel. Alla har fönster ut mot den lugna innergården, förvaring i garderober och hemmets ekparkett som bas för möblerna. Det största sovrummet har ett extra fönster åt andra hållet vilket ger mer ljus och rymd.

Hemfakta

Bostad
3-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 6
Antal rum
4
Storlek
101 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket