Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1103, 4 Rum, 97 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Fyra med urbant friluftsliv utanför dörren

Vill du bo centralt och snabbt kunna åka till stadskärnan samtidigt som du vill låta natur och friluftsliv ta plats i livet är en välplanerad lägenhet i Hammarby Sjöstad ett bra alternativ.

Ditt nya kvarter Lugnet ligger i skärningspunkten mellan stad och natur. Läget underlättar när drömmen är ett varierat och aktivt vardagsliv. För vintersportsfantasten finns Hammarbybacken och elljusspår för längdskidor på promenadavstånd. På sommaren kan en promenad längst kajen bli en favoritsyssla. Hemma har du 97 trivsamma kvadratmeter och en södervänd balkong.

Hall

Från trapphuset kliver du in i en hall med förvaring längst den högra väggen. På den vänstra väggen finns dörrarna som leder in till de tre sovrummen, och åt höger väntar det umgängesvänliga rummet.

Vardagsrum och kök

På 34 kvadratmeter finns gott om utrymme för gemensamma stunder oavsett om det handlar om matlagning eller spelkväll i soffan. Köksbänken i vinkel ger gott om plats när flera vill hjälpas åt med maten, och skåp och lådor ger gott om förvaring. Den integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna sköter sina sysslor med låg energiåtgång.

Balkong

Vardagsrummets trivsamma yta fortsätter ut på balkongen. Här är det enkelt att smita ut när solen tittar fram. Du har nio kvadratmeter att inreda med möbler och växtligheter.

Badrum och gästtoalett

Det stilrena badrummet har ljust kaklade väggar och en praktisk hörndusch som ger plats för mer badrumsinredning. Tvättmaskinen och torktumlaren är smidigt placerade under en bänkskiva. Gästtoaletten delar badrummets utformning och ger en dubbel uppsättning av wc och tvättställ.

Sovrum 1, 2 och 3

De tre sovrummen ligger på rad med fönster ut mot den trivsamma innergården. Rummen är olika stora och har olika mycket förberedd förvaring, men de har alla den stilrena basen med ljust målade väggar och ekparkett.

Hemfakta

Bostad
3-1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 6
Antal rum
4
Storlek
97 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket