Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1002, 5 Rum, 117 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Ljus lägenhet med mycket plats

På 117 kvadratmeter finns plats för hela familjen. Här bor du i en rymlig femma med gårdsvänd uteplats och balkong åt söder. Utanför dörren möts staden och naturen i ditt nya citynära kvarter.

Din nya femma ligger i husets hörn. Med tre ytterväggar blir ett naturligt ljusinsläpp en självklar del av lägenhetens atmosfär, och dubbla utemiljöer öppnar upp och släpper in ljus och luft. På gården som tar vid efter uteplatsen finns utrymme för lek och spring, men också för vila och återhämtning. Ytan inomhus består av fyra sovrum i olika storlekar, ett öppet kök och vardagsrum, dubbla wc-rum och välplanerad förvaring.

Hall och klädkammare

I hallen välkomnas du av gott om möbleringsbara hörn och väggytor, och av en rejält tilltagen klädkammare som snabbt blir en viktig del i förvaringen hemma.

Vardagsrum och kök

Det stora rummet mäter 33 kvadratmeter sammantaget. Matlagningen får en egen hörna och sällskapliga möblemang kan ta stor plats i vardagsrummet med fönster åt två håll. I köket donar du med middagsbestyren på en rymlig och hållbar köksbänk. Du har välplanerad förvaring för allt från tallrikar till de frysta bären och alla vitvaror är energieffektiva.

Balkong

Vardagsrummet öppnar upp mot balkongen i trivsamt söderläge. Här får det sociala rummet en självklar förlängning i utomhusmiljö. Balkongens når längst hela lägenhetens kortsida.

Sovrum 4

Avskilt från de andra tre sovrummen finns det näst största sovrummet i din nya lägenhet. Dubbla garderober, fönster mot balkongen och hemmets ekparkett ger ett trivsamt och lättmöblerat rum.

Badrum och gästtoalett

När många är hemma samtidigt är det skönt med dubbla wc-rum. Båda rummen är försedda med dusch, wc-stol och tvättställ. Du har klinkergolv i båda rummen vilket ger en stilren och lättstädad bas. I badrummet finns gott om förvaring och hemmets tvätthörna.

Sovrum 3

Det största sovrummet är det som leder vidare ut mot uteplatsen. Här får du 14 kvadratmeter för den breda sängen och dubbla sängbord. Garderobsväggen håller ordning på fritidskläder, festblåsor och allt däremellan.

Uteplats

Den spatiösa uteplatsen blir hemmets största utemiljö. Här är platsen för stora sommarmiddagar i friska luften och för skön luft på nära håll. Du har gott om utrymme för olika utemöblemang.

Sovrum 1 och 2

De två mindre sovrummen ligger lägg i vägg och är utrustade med varsin dubbelgarderob. Fönstren mot uteplatsen släpper in ljus och ger trivsamma utblickar ut mot gården.

Hemfakta

Bostad
3-1002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
5
Storlek
117 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket