Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

3-1001, 4 Rum, 91 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Gott om plats och dubbla utemiljöer

Välkommen på privat visning av denna inflyttningsklara fyra med både uteplats och balkong. Kontakta säljaren Mathias på telefonnummer 070-412 75 38 för att boka en tid. Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

På 91 kvadratmeter finns det utrymme för familjen att hitta hem. Tre sovrum ger plats för egentid, den öppna planlösningen skapar umgängesyta och dubbla utemiljöer öppnar upp och ger frihet. När du öppnar dörren till din nya lägenhet finns sovrummen trivsams på rad till höger. Rakt fram har du badrummet med tvätthörna, och till vänster väntar det stora rummet med kök och vardagsrum. Hemma hos dig kan du öppna dörren i sovrummet på morgonen och starta dagen med några friska andetag på den stora uteplatsen. I andra änden av lägenheten finns den södervända balkongen.

Hall

I den välkomnande hallen finns förberedd förvaring i garderoberna till vänster. Här finns också utrymme för hatthyllan och skostället. Du har gott om väggytor för spegeln, trivsamma krokar och en och annan tavla.

Badrum och gästtoalett

Smidigt placerade mellan den umgängesvänliga delen och sovrumsdelen finns både badrummet och gästtoaletten. Dubbla wc-rum minimerar körisken hemma – och här har du två i stilren design. Helkaklade väggar och klinkergolv är basen. Badrummet blir även tvättstuga med tvätthörnan precis innanför dörren.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet vetter fönstren och balkongens dörr mot söder. Rummet ger plats för den stora soffhörnan och matplatsen och blir basen för det sociala hemma. Köket i ena hörnet smälter ihop med vardagsrummet samtidigt som du får en avskild hörna för matbestyren. Hällen är snyggt integrerad i bänkskivan och ungen och mikron är ergonomiskt placerade i ett högskåp. Ditt kök är välplanerat och energieffektivt.

Balkong och uteplats

När du har dubbla utemiljöer hemma finns det gott om utrymme för olika sorters utemöblemang. Tomatplantor och kryddodlingar får plats det med. Uteplatsen på 18 kvadratmeter är trivsamt vänd mot gården, och balkongen mot ditt nya stadskvarter.

Sovrum 1

När du vaknar i ditt nya sovrum kan du öppna dörren mot uteplatsen och möta dagen utomhus. Inne i rummet finns generöst med plats för sängen, och garderoberna håller ordning på kläder och sängkläder.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen passar utmärkt som barnrum eller som gästrum med arbetshörna. Ekparketten, förvaring och fönster mot uteplatsen är en bra bas oavsett rummets användningsområde och möblemang.

Hemfakta

Bostad
3-1001
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Månadsavgift
4 127 kr
Pris per m²
63 681 kr
Pris
5 795 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket