Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1603, 4 Rum, 96 m²

Fönster åt tre håll högst upp i huset

Tre sovrum för lugn och ro, gott om förvaring, plats att umgås med en öppen planlösning och en södervänd balkong – här är det enkelt att trivas på välplanerade ytor med gott om ljusinsläpp.

Ditt fördelaktiga läge högst upp i huset med fönster i tre väderstreck ger ett naturligt ljusinsläpp under dagens alla delar. Från trapphuset kliver du in i en luftig hall där jackor och annat får gott om utrymme i garderoberna. Här ligger de tre sovrummen trivsam placerade i hemmets hörna för avskildhet och lugn och ro. Åt andra håller väntar det öppna rummet för matlagning, måltider, slappa hemmakvällar och festliga högtider.

Hall

Hallen ger plats för ytterkläderna och städprylarna samtidigt som den knyter ihop hemmets olika delar. Golvet som når över hela lägenheten är en stilren ekparkett.

Vardagsrum och kök

I ditt nya kök donar du med middagsbestyren på en rymlig köksbänk och med energieffektiva vitvaror som hjälp. Sommartid får tallrikar och grytor följa med ut till matplatsen på balkongen. När det är en bättre idé att äta inomhus finns den luftiga matplatsen i vardagsrummet. Gavelläget ger skönt ljus och utblickar från sjätte våningen.

Balkong

Ute på balkongen väntar tio kvadratmeter i söderläge. Möblemang och växter skapar en utemiljö att längta hem till.

Badrum och gästtoalett

De ljust kaklade väggarna och klinkergolvet är båda wc-rummens bas. Du har dubbel uppsättning av wc och tvättställ vilket minskar körisken när du vill ta en lång dusch. Duschen är placerad i badrummet. I badrummet finns även tvättmaskinen och torktumlaren som tillsammans med arbetsbänken och skåpen skapar en praktisk tvätthörna.

Sovrum 1, 2 och 3

De tre sovrummen ligger i samma del av lägenheten. De två mindre mäter åtta kvadratmeter var och i dem finns förberedd förvaring i en hörngarderob. Det större sovrummet ger generöst med plats åt dubbelsängen och annan rogivande inredning. Fyra garderober hjälper till med att hålla rummet ordnat och harmoniskt.

Hemfakta

Bostad
2-1603
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
4
Storlek
96 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket