Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1601, 4 Rum, 97 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Plats för familjen högst upp i huset

Från sovrumsfönstren kan du blicka ner mot den lummiga innergården. Där finns perfekta ytor för utomhuslek på nära håll – ditt nya kvarter är både familjevänligt och centralt.

Efter en fantasifull eftermiddag på gården är det skönt att landa uppe i fyran på sjätte våningen. De 97 kvadratmeterna är smart placerade och låter egentid och gemenskap få ta välförtjänt plats. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet gör att kvällens kock enkelt kan vara en del i vardagsrummets prat och bus samtidigt som middagen förbereds. Den södervända balkongen blir snabbt en solig favorit.

Hall

I din välkomnande hall startar ekparketten som sträcker sig genom hela lägenheten. Dubbla garderober och plats för kapphylla och skoställ ordnar hallförvaringen.

Kök och vardagsrum

Hemma hos dig finns stilren köksdesign och ordentliga ytor för middagsförberedelserna. Kylen och frysen i fullhöjd gör att matvarorna slipper trängas, och när du donar i köket är det smidigt att plocka undan i den integrerade diskmaskinen. Alla dina vitvaror är miljömedvetet energisnåla. Vardagsrummet öppnar upp mot den södervända balkongen och ger plats för den sköna soffan och matplatsen.

Balkong

Din balkong har plats för utemöblerna och växterna. Här kan du odla tomaterna och basilikan till den goda sommarsalladen. Högst upp i huset har du ett skönt söderläge att njuta av.

Badrum och gästtoalett

Ditt helkaklade badrum har klinkergolv som bas. Rummet blir både badrum och tvättstuga tack vare tvätthörnan till höger. Maskinerna är smidigt placerade under en arbetsbänk, och skåpen ovanför ger plats åt tvättmedlet och en hel del annat. Gästtoaletten delar badrummets eleganta utformning och minskar körisken hemma.

Sovrum 1, 2 och 3

I det näst största sovrummet finns en garderobsvägg där det blir enkelt att organisera kläder och annat. Det största sovrummet har ett extra brett fönster med utblickar ner mot innergården. Det minsta och största har båda två garderober var.

Hemfakta

Bostad
2-1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
4
Storlek
97 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket