Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1502, 2 Rum, 50 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Tvåa med spatiös balkong åt söder

Med en balkong på tretton kvadratmeter behöver utemöblerna och växterna inte trängas. Söderläget ger sol och ljus, och här från femte våningen har du en trivsam höjd att njuta av.

Hemma hos dig finns alla bekvämligheter inplanerade på 50 kvadratmeter. Du har öppna ytor, gott om ljusinsläpp och eleganta materialval. Du ser hela vägen till din nya balkong när du kliver in i hallen, och i det öppna rummet som väntar rakt fram finns både kök och vardagsrummets yta. Du har välplanerad förvaring i alla rum – klädsamlingar och hushållsprylar får sina uttänkta platser.

Hall

Din praktiska hall är det första du möts av i ditt nya hem. Här finns två garderober, ett linneskåp och utrymme för kapphylla och skostället.

Badrum

Från hallen når du det helkaklade rummet som är tvättstuga och badrum i ett. Du har energieffektiva vitvaror för tvätt och tork med en praktisk bänkskiva för vikning och sortering och en praktisk och platssparande dusch i hörnet. Här finns även möjlighet att välja till ett badkar om du föredrar det. Rummets klinkergolv är enkelt att städa.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet och köket mäter tillsammans 23 kvadratmeter. Det ger gott om plats för matbordet och den sköna soffan. Ditt smart planerade kök har smidiga förvaringslösningar och vitvaror i klimatsmart toppklass.

Balkong

Balkongen når du från vardagsrummet. På tretton kvadratmeter får du plats med mycket. Utesoffan som blir sommarens plats för morgonkaffet och tidningen kan stå längst med väggen. Balkongen vettet mot söder.

Sovrum

I sovrummet kan du få lugn och avskildhet i ett luftigt rum. Garderoberna hjälper till att hålla ordning och ger plats för den breda sängen och trivsamma inredningsdetaljer. Hemmets ekparkett blir basen för möblemanget.

Hemfakta

Bostad
2-1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
2
Storlek
50 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket