Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1402, 2 Rum, 50 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Väldisponerad och praktisk tvåa

Praktiska och hållbara lösningar, stilren design, rymliga ytor och en södervänd balkong – din nya tvåa på 50 kvadratmeter blir enkelt en plats att längta hem till.

Hemma hos dig kommer ljuset in från söder, och du har trevliga utblickar mot kvarteret utanför. När du bor i ett livfullt stadskvarter med nära till vatten och natur finns det alltid mycket att hitta på. Tvärbanan tar dig snabbt in till stan, och innergården hemma kan bli platsen för lugna pauser och återhämtning. Uppe i tvåan finns dina välplanerade rum och trivsamma ytor.

Hall

När du öppnar dörren och kliver in i hallen ser du hela vägen fram till din nya balkong. Ekparketten som du har under fötterna följer med till resten av rummen och knyter ihop lägenheten. Tre garderober och plats för hatthyllan blir hallens förvaring.

Kök och vardagsrum

Hemma hos dig är det enkelt att låta matlagningen bli en social aktivitet. Den öppna planlösningen bjuder in till umgänge oavsett om det är gemensam matlagning eller spelkväll som står på schemat. Köket är försett med energieffektiva vitvaror och välplanerad förvaring. Här finns även städskåpet som ger dammsugaren och resten av städpryttlarna ett hem.

Balkong

Att ha en egen balkong är lika praktiskt som trivsamt. Oavsett om det handlar om att vädra kläder eller duka upp sommarmiddagen är det smidigt att bara kunna öppna dörren i vardagsrummet och plötsligt vara utomhus fast hemma.

Badrum

Ditt helkaklade badrum är både tvättstuga och badrum. Maskinerna till höger ordnar med tvätt och tork, och du har en praktisk arbetsbänk och bra förvaring ovanför. Tvättstället, wc-stolen och duschen står för badrumsdelen.

Sovrum

Två garderober ger utrymme för klädsamlingen i ditt sovrum. Behövs mer förvaring finns det utrymme för byrån och annat vid sidan av sängen när rummet mäter tretton kvadratmeter.

Hemfakta

Bostad
2-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket