Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1401, 4 Rum, 97 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Plats att umgås i Sjöstaden

Ställ upp balkongdörren och låt friska fläktar och bruset från Sjöstaden följa med in när du förbereder middagen. Vänner och familj tar du emot i en praktisk hall innan det öppna rummet tar vid.

Med en öppen planlösning för kök och vardagsrum som förlängs ut mot en söderbalkong har du en självklar plats för middagar och trevligheter. När gästerna ska ta sig hemåt är det nära till smidiga förbindelser till olika delar av stan. Diskmaskinen sköter efterarbetet med minimal energiåtgång, och du kan fokusera på att runda av kvällen och dra dig tillbaka till det stora sovrummet. Här är den lummiga innergården det sista du ser innan du drar för gardinen.

Hall

Här välkomnar du vänner och familj en hall med gott om upphängningsyta direkt till höger. De egna ytterkläderna kan smidigt stuvas undan i garderoberna när det väntas besök.

Vardagsrum och kök

Vardagens middagsbord får förlängas till ett långbord i det öppna rummet när många kommer på besök. Här finns gott om utrymme för middagar med många runt bordet. När du är färdig med matbestyren kan de smidiga köksbänkarna snabbt gå från att vara arbetsyta till att bli en serveringsbänk. Disken stuvar du snabbt undan i den integrerade diskmaskinen.

Balkong

För ljus och luft till sällskapet kan du erbjuda din nya balkong på nio kvadratmeter. Sommartid får trivsamma växter stå för dekorationen här, och vintertid kan ljusslingorna ta över.

Sovrum 1, 2 och 3

Hemmets tre sovrum ligger på rad längst med hallen. Alla har de förberedd förvaring med garderober och utsikt mot gården. Rummen mäter elva, tretton och fjorton kvadratmeter och har hemmets ekparkett som bas för möblemangen.

Badrum och gästtoalett

När många är hemma samtidigt är det smidigt med dubbla wc-rum. Den lilla gästtoaletten i hallen bidrar med en extra wc-stol och ett tvättställ. Badrummet är platsen där duschen, mer förvaring och tvätthörnan finns. Ett elegant klinkergolv och helkaklade väggar är basen i båda rummen.

Hemfakta

Bostad
2-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
4
Storlek
97 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket