Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1304, 3 Rum, 81 m²

Väldisponerade ytor i Sjöstaden

I Sjöstaden väntar ett kvarter där du bor nära stadspulsen samtidigt som du kan låta naturen få en avslappnad plats i vardagslivet. Du har en välplanerad trea på 81 kvadratmeter med genomgående läge.

Hemma hos dig startar hemmet med en praktisk hall där förvaring inte blir ett problem och där badrummet med tvätthörna finns på behändigt avstånd. Därefter tar det öppna rummet på 39 kvadratmeter vid. Det genomgående läget ger ljus och rymd, och balkongen ger dig en utomhusmiljö hemma. Efter den gemenskapsvänliga delen följer den lugna delen med två sovrum, trivsamt placerade på var sin sida om klädkammare.

Hall

Hall Här kliver du in på hemmets vackra ekparkett i hallen med bra förvaring. Du ser rakt fram till ditt nya kök och har badrummet precis intill.

Kök och vardagsrum

I hemmets öppna del får matlagning och måltider en egen avdelning till höger, och resten av det umgängesvänliga möblemanget kan breda ut sig till vänster. Köket är snyggt utformat och framtaget med miljöns bästa i fokus med de energisnåla vitvarorna som bas.

Balkong

Nio kvadratmeter utomhus väntar bakom vardagsrummets dörr. Din nya balkong blir en trivsam förlängning av vardagsrummet för sommarkaffet, välkomstdrinken och pyssel med hemmets växter.

Sovrum 1 och 2

Framåt kvällen är treans sovrumsdel platsen att snegla mot. Dubbla garderober håller ordning på tröjor, strumpor och resten av klädsamlingarna och fönstren bidrar med luft och rymd. Mellan rummen finns klädkammaren som ger uppskattad förvaring samtidigt som den skapar luft mellan rummen.

Badrum

Rummet där dagen inleds och avslutas är ditt stilrena och smart planerade badrum. Här finns plats för badrumspryttlarna i skåp och kommod och duschen med vikbara väggar skapar en luftig yta. När tvättkorgen är mer välfylld än garderoberna är det skönt att ha egna tvätt- och torkmaskiner i badrummet. Dina är placerade under en praktisk arbetsbänk och skåp för förvaring.

Hemfakta

Bostad
2-1304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket