Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1301, 4 Rum, 97 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Genomgående fyra i stadskvarter

Sovrummens fönster vetter mot den lugna gården, och från balkongen kan du insupa den lokala stadspulsen. Din genomgående fyra består av 97 smart planerade kvadratmeter och en södervänd balkong.

Välplanerade rum ger plats för umgänge och egentid. Garderober och skåp ger uttänkt förvaring åt allt fån klädsamlingar till tandkrämstuber och husgeråd. På balkongen trivs den urbana köksträdgården fint i söderläget, och balkongens storlek gör att det finns mycket utrymme för både möbler och växter. Utanför dörren väntar pulserande stadsliv och skiftande natur.

Hall

Utrymmet direkt till höger passar utmärkt för hatthyllan och skostället. Direkt efter tar två garderober vid för undangömd förvaring. Under fötterna har du hemmets ekparkett som ger en elegant bas till alla rummens möblemang.

Badrum och gästtoalett

Från hallen finns både gästtoaletten och badrummet inom räckhåll. Rummen är stilrent utformade och utrustade med wc och tvättställ. I badrummet finns även hörnan för tvättbestyren och duschen med vikbara väggar. Om ett badkar står på önskelistan finns utrymme för det här. I badrummet har du välplanerad förvaring för tvättmedlet, tandborstarna och lagret med tvålar och toapapper.

Vardagsrum och kök

I ditt nya kök ordnar du storkok och festliga middagar på en elegant köksbänk. Du har bra förvaring för husgeråd och matvaror. Dina nya vitvaror gör jobbet med att värma, tillaga, förvara och diska med så låg energiåtgång som möjligt. Vardagsrummets yta på 19 kvadratmeter låter de sociala möblemangen ta plats.

Balkong

Att ge frisk luft, sol och utblickar blir balkongens uppgift. Här har du en rymlig yta i skönt söderläge att njuta av. Med gott om gröna växter skapar du enkelt en lummig oas.

Sovrum 1, 2 och 3

Här har du tre sovrum att välja på när du ska bestämma vilket som blir ditt nya rum för vila och återhämtning. Kanske blir det det största rummet med brett fönster, eller det något mindre rummet med en praktisk garderobsvägg. Eller så blir det rummet i mitten med mindre yta men samma stilrena utformning.

Hemfakta

Bostad
2-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
4
Storlek
97 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket