Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1103, 3 Rum, 77 m²

2 planerade visningar

Smart planlösning i trea med gavelläge

Från trapphuset kommer du in i hallen med utmärkta förvaringsmöjligheter i flera garderober. Här har du nära till sovrummen och badrummet, och runt hörnet finns det ljusa och sociala rummet.

När du har köket och vardagsrummet på samma yta blir mat, matlagning och umgänge tätt ihopkopplat. Vännerna kan hjälpa till med middagsfixet utan problem när ytorna smälter in i varandra. Vill du hellre hålla koll på grytor och skålar på egen hand kan du vara med i samtalet som pågår i soffan tack vare avsaknaden av väggar och dörrar. Ljuset får du in från två håll, och balkongen är skönt södervänd.

Hall

Fyra garderober och ett städskåp ger generöst med förvaring bakom stilrena dörrar. Jackan och mössan kan hänga på kapphyllan precis innanför dörren. Badrummet ligger placerat med dörr från hallen – smidigt både när du kommer hem och ska iväg.

Badrum

I ditt nya badrum finns tvätthörnan på ena sidan och badrumsdelen åt andra hållet. Om ett badkar står på önskelistan finns utrymme för det här, men i standard är det en smidig hörndusch med vikbara väggar. Stilren design och bra förvaring ger ett badrum att trivas i.

Vardagsrum och kök

Köket och vardagsrummet finns i ett öppet rum. De tre högskåpen i köket skapar en trivsam rundgång och möblerbara väggar. Ljuset kommer in från två håll och balkongen ger friska fläktar och utomhusyta hemma.

Balkong

Hemma hos dig mäter balkongen tio kvadratmeter. Här finns gott om plats för sommarens kaffestunder, måltider och slappa stunder.

Sovrum 1 och 2

I sovrumsdelen av lägenheten finns ett större och ett mindre rum. Båda har förberedd förvaring med garderober i hörn och trivsamma ljusinsläpp. I det stora på tretton kvadratmeter finns gott om plats för den breda sängen där det är skönt att landa vid dagens slut.

Hemfakta

Bostad
2-1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
3
Storlek
77 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket