Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1101, 4 Rum, 97 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Granne med hamnen och skidbacken

När du bor i Sjöstaden bor du nära centrum, men också nära natur av varierande sort. Du har både promenader i hamnen och utförsåkning i Hammarbybacken inom räckhåll.

Utflyktsmål och saker att hitta på finns det ingen brist på i ditt nya stadskvarter. Här når pulsen från stan och friluftslivet fram till dörren, och inne på gården får du en lugn oas mitt i allt. Hemma i lägenheten väntar trivsamma rum, smart förvaring och plats att umgås på.

Hall

När du kliver in i hallen har du smidig förvaring för jackor och annat direkt till höger. Garderoberna hjälper till att gömma undan allt som inte behöver hänga framme. Under fötterna har du hemmets stilrena ekparkett.

Vardagsrum och kök

Det öppna rummet till höger blir hemmets umgängesvänliga hjärta. Här lagar du maten i det välplanerade och moderna köket, och får plats att umgås på de öppna ytorna. Vitvarorna är energieffektiva för miljöns bästa, och kökssnickerierna är snyggt utformade och ger gott om förvaring.

Balkong

Invid vardagsrummets fönster finns dörren ut till balkongen. Här bor du med nio kvadratmeter i skönt söderläge. Hyllan med trivsamma växter och kafémöbeln för utomhusmiddagarna gör sig fint här ute.

Sovrum 1, 2 och 3

För egentiden finns de tre sovrummen i lägenhetens andra ände. Alla tre ger utsikt mot gården och förvaring i garderober. Rummen mäter elva, tretton och fjorton kvadratmeter.

Badrum och gästtoalett

De helkaklade väggarna och klinkergolvet blir en stilren och elegant bas i rummet där dagen startar och avslutas. Du har gott om utrymme för badrumsprylarna och här finns även hörnan där tvätten sköts. Gästtoaletten i hallen blir ett bra komplement till badrummet och har samma stilrena utformning.

Hemfakta

Bostad
2-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
4
Storlek
97 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket