Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2-1002, 4 Rum, 91 m²

Området

 • Ett aktivt grannskap

  Hammarby Sjöstad ligger precis vid Hammarbybacken, bakom den breder Nackareservatet ut sig. Reservatet omfattar 829 hektar skog med ett väl utbyggt nät av cykel- och promenadvägar. Här finns även sjöar, friluftsbad, en 9-håls golfbana och flera klubbstugor. Du som gärna joggar lär gilla Hammarbyrundan, ett motionsspår som är upplyst fram till 22.00. På vintern prepareras spår för längdskidåkning. I och omkring Hammarby Sjöstad finns även flera gym och träningsanläggningar för olika aktiviteter.

 • Shopping och service

  I Hammarby Sjöstad finns allt du kan behöva i din vardag. Från apotek och vårdcentral till mataffär, optiker och systembolag. Allt. Det finns dessutom flera charmiga småbutiker inom second hand, möbel- och inredning. Sjöstan ligger även nära Sickla köpkvarter, som har en uppsjö av butiker inom elektronik, mode, inredning och hemdekoration. Förutom shopping erbjuds caféer och restauranger i mängder. Här finns sushi, pizza, thai och salladshak – perfekt för både take away och middagsdejter.

 • Skolor och förskolor

  I Hammarby Sjöstad finns både förskolor och skolor. På promenadavstånd, vid Lugnets allé, ligger Lugnets skola, med sexårsverksamhet och klasserna 1–3 samt Vittra Sjöstaden med sexårsverksamhet och grundskola. Det finns även förskola och lekområde tvärs över den gemensamma innergården.

 • Ett socialt grannskap

  Välkommen hem till sociala Lugnet. Hammarby Sjöstad är redan som en stad i staden, med allt som du behöver på gångavstånd. Men även i Lugnet är det enkelt att umgås. Här finns bland annat en gemensam innergård, där du kan koppla av med grannar och vänner. I grannfastigheten, tvärs över gården, finns även förskola och lekområde. Dessutom kommer ett av husen ha en restaurang som serverar smarriga och hälsosamma Poké bowls. Perfekt när magen kurrar, men du inte känner för att laga mat.

 • Arkitektur

  Lugnet består av tre hus med totalt 116 lägenheter. Här har vi stängt ut storstaden och skapat hem som gör livet lite enklare. Samtliga lägenheter har genomtänkt förvaring, yteffektiva lösningar och vitvaror av högsta kvalitet. Från huvudentrén kan du välja att gå direkt hem eller ta dig ut till den avskilda innergården. Under huset finns även ett garage med plats för 59 bilar. Husens entréer har berikats med vackra ljusinstallationer, skapade av den Parisbaserade konstnären Jerome France.

 • Kommunikationer

  Kommunikationerna i området är bra med tvärbanan som går till Solna Centrum via Alvik, Gullmarsplan och Liljeholmen. Tvärbanan förlängs dessutom till Sickla och delar hållplats med Saltsjöbanan. Busslinjerna 71 (Slussen), 74 (Södra station) och 96 (nattbuss) trafikerar området. Den avgiftsfria färjan Lotten går till Barnängen på Södermalm. Sommartid går även båttrafik mellan Hammarby Sjöstad och Nybrokajen. Åker du bil så är du snabbt ute på Värmdöleden och Söderledstunneln för vidare färd.

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket

Se filmen från den inflyttningsklara lägenheten