Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1-1503, 4 Rum, 101 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Fönster åt tre håll högst upp i huset

Avsluta dagens träningspass med en spurt upp för trapporna till din nya lägenhet på femte våningen. Här kommer du in i en välplanerad fyra där ljuset letar sig in från tre håll tack vare hörnläget.

I Hammarby Sjöstad finns många promenadstigar och löprundor att uppräcka. Minst lika mycket att upptäcka finns det när det kommer till lokala kaféer och restauranger. Är det lugnet du vill åt kan kvarterets egna innergård vara ett bra alternativ. Uppe i lägenheten väntar välplanerade ytor, hög standard och bra förvaring. Balkongen i västerläge ger skön sol när vädret är på din sida.

Hall och klädkammare

Bakom dörren på hallens vänstra sida gömmer sig den stora klädkammaren som enkelt blir en förvaringsfavorit hemma. Här finns garderober och förvaringsinredning som hjälper till med struktureringen av prylar och kläder.

Vardagsrum och kök

Köksbänken går åt två håll i hörnan som blir matlagningens tillhåll. Du ges gott om utrymme för matbestyr oavsett om det är storkok till matlådor eller en ambitiös finmiddag som står på dagens meny. Vitvarorna är klimatsnälla och designen stilren. Köket knyts ihop med vardagsrummet åt två håll och vardagsrummet ger plats åt de sällskapliga stunderna.

Balkong

I det ljusa gavelrummet finns dörren som leder ut till balkongen. De nio kvadratmeterna i västerläge ligger som koronan på verket här högst upp i huset. Här kan du koppla av en ledig stund eller duka upp välkomstdrinken.

Badrum och gästtoalett

Helkaklade väggar och klinkergolv är den stilrena basen i båda wc-rummen. Handfat och wc finns det dubbel uppsättning av i ditt nya hem. Dusch, tvättmaskin, torktumlare och mer badrumsförvaring finns i badrummet.

Sovrum 1

Generöst med plats för egentid och vila finns i hemmets största sovrum som mäter fjorton kvadratmeter. Fönster i två väderstreck ger gott om ljus när så önskas, och garderoberna gör sitt för förvaringen.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ger plats för vila, lek och arbete. Rummen är lättmöblerade och enkla att anpassa efter egna önskemål och behov. Hemmets ekparkett är en stilren grund och fönstren vetter mot innergården.

Hemfakta

Bostad
1-1503
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
4
Storlek
101 m²
Typ
4
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket