Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1-1303, 4 Rum, 101 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Fönster i tre väderstreck och öppen planlösning

Ljuset faller in från tre håll hemma hos dig, och här är de 101 kvadratmeterna praktisk placerade på en social del med öppen planlösning och balkong, och en mer avskild del med tre sovrum.

Med en öppen planlösning är det enkelt att bjuda hem och styra upp. I det rymliga gavelrummet finns trivsamt utrymme för spelkvällar, helgbruncher och planeringsmötet för familjevännernas gemensamma skidsemester. Kan ni inte samsas om destination och stugans storlek kan ni alltid planera om och boka några dagar i Hammarbybacken som du har på behändigt promenadavstånd. Längdskidor kan ni åka i elljusspåren. Din nya fyra är centralt belägen samtidigt som skidbackar och annan varierande natur finns runt knuten.

Hall och klädkammare

I hallen finns gott om krokutrymme för gästernas jackor. De egna ytterkläderna kan smidigt stuvas undan i den stora klädkammaren precis intill. Hallen tar emot med ett luftigt intryck och leder vidare mot hemmets olika delar.

Vardagsrum och kök

Det ljusa gavelrummet rymmer olika sällskapliga möblemang och trivsamma vardagsrumsdetaljer. Köket i hörnet smälter in i rummet samtidigt som kylen och frysen skapar en lätt avgränsning med rundgång. Du har en integrerad diskmaskin, ugn och mikro i högskåp och en elegant inbyggnadshäll. Alla vitvaror sköter sina sysslor med minimal energiåtgång för ett klimatsmart boende.

Balkong

Hemmets utomhusdel är den västvända balkongen på nio kvadratmeter. Trivsamma växter, utemöbler och textilier ger en utemiljö att trivas på under sommarmånaderna.

Sovrum 1

Det största sovrummet har ett charmigt gavelläge och generöst med plats för den breda sängen och sängbord i par. I dubbelgarderoben kan du få ordning på strumpor och tröjor.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum ger utrymme för barnrum, extrarum, ateljé eller något helt annat. Oavsett användningsområde blir utsikten mot den lummiga gården en trivsam detalj. Förvaring finns i garderoberna.

Badrum och gästtoalett

Från hallen sett finns badrummet rakt fram i andra änden, och på vägen finns den mindre gästtoaletten på vänster sida. Dubbla wc-rum är toppen när många är hemma samtidigt. Båda rummen är stilrena och lättstädade med helkaklade väggar och klinkergolv. I badrummet finns tvätt- och torkmaskinerna, duschen och mer förvaring.

Hemfakta

Bostad
1-1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
4
Storlek
101 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket