Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1-1103, 4 Rum, 101 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Smart placerade ytor och gavelläge

Fönster åt tre väderstreck ger gott om ljusinsläpp och varierande utblickar. Balkongen är vänd åt väster och fyrans 101 kvadratmeter är planerade på ett hemtrevligt och praktiskt vis.

Här vid husets hörn bor du i en fyra med en social del och en sovrumsdel. Klädkammaren i hallen ger dig ett helt rum dedikerat åt förvaring, och i alla sovrum finns egna garderober. Den öppna planlösningen ger matlagningen ett eget hörn med rundgång vid kylen och frysen, och gott om plats för spelkvällar, middagar och annat som hör vardagsrummet till.

Hall och klädkammare

Plats för ytterkläderna finns precis innanför dörren hemma i din nya fyra. Här ligger hallmattan fint på ekparketten som når över hela lägenheten. Till vänster finns den stora klädkammaren som enkelt blir en ny förvaringsfavorit.

Kök och vardagsrum

Det öppna gavelrummet rymmer både kök och vardagsrum. Det snyggt utformade köket är utrustat med energieffektiva vitvaror, och här finns generöst med utrymme för den kreativa hemmakocken. Den slappa kvällen och den uppstyrda och välplanerade festmiddagen passar lika bra i det trivsamma rummet.

Balkong

Balkongen tar med den friska luften hem och skapar en egen utomhusoas för hemmafix och trivsamt umgänge. På nio kvadratmeter ryms utemöblerna och växterna.

Badrum och gästtoalett

Den lilla gästtoaletten i hallen kompletterar badrummet och minskar risken för köbildning hemma. Båda rummen är stilrena och lättstädade i sin utformning. Badrummet är även hemmets tvättstuga.

Sovrum 1

En stor yta, fönster åt två håll och dubbla garderober – här bor du med ett generöst och ljust sovrum i lägenhetens ena hörn.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen har garderober för förvaring och trivsam yta för möbler i olika arrangemang på ekparketten. Fönstren vetter ut mot den egna innergården.

Hemfakta

Bostad
1-1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 6
Antal rum
4
Storlek
101 m²
Typ
4
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket