Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1-1102, 2 Rum, 50 m²

1 planerad visning

Urbant friluftsliv i Hammarby Sjöstad

Om du vill kunna ta dig in till stan snabbt och smidigt och samtidigt kunna välja natur och friluftsliv när andan faller på är Hammarby Sjöstad ett alternativ att stanna upp inför.

Din nya tvåa ligger i skärningspunkten mellan natur och stad. Här är det enkelt att leva ett aktivt och varierat liv. Är skidåkning den största passionen har du Hammarbybacken och spår för längdskidåkning på promenadavstånd, och du bor med ett brett kulturutbud inom räckhåll. Hemma har du 50 smart planerade kvadratmeter och en stor balkong i väster.

Hall

Med en praktisk garderobsvägg i hallen får du en bra grundförvaring hemma. Utrymmet precis innanför dörren ger plats för säsongens ytterkläder, och hemmets ekparkett startar här och når över hela lägenheten.

Badrum

Med dörr från vänster i hallen finns ditt nya helkaklade badrum. Tvättmaskinen och torktumlaren ger uppskattad hjälp i vardagen, och det luftiga badrummet blir platsen där du startar och avslutar varje dag.

Kök och vardagsrum

Hemmets hjärta blir det öppna rummet för mat och umgänge. Köket tar plats i ena hörnet och ger gott om bänkyta för matlagning av olika slag. Den integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna är klimatmedvetet energisnåla. I vardagsrummet kan du koppla av i soffan med balkongdörren på glänt.

Balkong

En hylla med väldoftande kryddodlingar och prydliga blommor, trivsamma möbler och lite textilier – på din nya balkong är det enkelt att skapa en utomhusoas på hemmaplan.

Sovrum

Den viktiga vilan och återhämtningen får ta sin plats i hemmets sovrum. På tretton kvadratmeter får du plats med en säng av valfri bredd, och i garderoberna kan kläderna sorteras efter funktion eller färg.

Hemfakta

Bostad
1-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 6
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Typ
2
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket