Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Lägenhet i Hammarby Sjöstad

Moderna Hammarby Sjöstad utanför Stockholm

Letar du efter din drömbostad i Hammarby Sjöstad? Bonava skapar just nu nyproducerade lägenheter här, och kanske finns ditt nya hem hos oss. Vi har över 80 års erfarenhet, tidigare som en del av NCC men sedan 2016 i egen regi. När du köper en lägenhet från Bonava kan du vara trygg med att allt från materialval till produktion gjorts med hänsyn till miljö och långsiktig hållbarhet. Bonava skapar nya hem där du och din familj kan leva och skapa minnen.

Hammarby Sjöstad är ett nybyggt område i Stockholm, men redan finns här en hemtrevlig känsla. I Sjöstaden bor du nära vattnet och vackra grönområden samtidigt som du enkelt tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Innan du sätter nyckeln i dörren till ditt nya hem får du möjligheten att själv påverka inredningen genom att välja mellan våra två inredningsstilar, Classic eller Modern.

Hitta din nya lägenhet i populära Hammarby Sjöstad

I Sjöstaden är serviceutbudet stort, och du hittar allt från trendiga klädbutiker och inredningsbutiker till restauranger här. På promenadavstånd från Hammarby Sjöstad hittar du även Sickla köpkvarter, med över 160 butiker och restauranger.

Området kring Hammarby sjö var tidigare fullt av industribyggnader, framförallt inom textilindustrin. I början av 90-talet togs en plan för bostadsbyggande i hamnområdet fram och när man började bygga bostäder här beslutades även att stadsdelen skulle vara ett föredöme i miljöanpassning. Här finns därför många cykelvägar, anpassad trafikmiljö och boflottar för sjöfåglar. En ny lägenhet i Hammarby Sjöstad är med andra ord perfekt för dig som letar efter ett hållbart, modernt boende.

Hittar du en nyproducerad lägenhet som passar dig? Tveka inte att höra av dig till oss med frågor, eller lämna en intresseanmälan direkt här på hemsidan.