Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hammarby Sjöstad

Hammarby Sjöstad

Området

 • Service och shopping

  I Hammarby Sjöstad finns numera det mesta man kan behöva. Välsorterade mataffärer, ett flertal butiker, ett fyrtiotal restauranger, vinotek, Systembolag, konditorier, skönhetssalonger, frisörer och annan service. På promenadavstånd finns också Sickla köpkvarter med ett stort utbud av klädbutiker, restauranger och träningsanläggningar. Här finns även klättercenter och Dieselverkstaden.

 • Naturnära friluftsliv

  Här finns friluftsaktiviteter för alla. Varför inte utmana varandra i boule eller en fotbollsmatch och sedan samlas för att grilla korv? Närheten till ett kvällsdopp, en dag på badplatsen eller en upptäcktsfärd i äventyrslekparken ger möjlighet för spontana, så väl som planerade utflykter. Blir du sugen på en promenad eller en springtur finns upplysta motionsslingor. Här kan du även vintertid ta dig fram i skidspåren.

 • Skolor och förskolor

  I Hammarby Sjöstad finns en rad kommunala och privata skolor och förskolor. Brf Lugnet kommer att dela gård med en nyöppnad förskola som planeras i området. På promenadavstånd finns Lugnets skola, en liten skola som öppnade 2011 och tar emot barn från förskoleklass upp till klass 4.

 • Det lilla extra

  Hammarby Sjöstad har sin egen slalombacke, Hammarbybacken, i området. Möjligheten att njuta av vintern i slalombacken eller på pulkan och inte minst träffa vännerna på en after-ski runt husknuten ger detta boende en extra wow-faktor!