Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hammarby Sjöstad

Hammarby Sjöstad

Området

 • Service och shopping

  I Hammarby Sjöstad finns numera det mesta man kan behöva. Välsorterade mataffärer, ett flertal butiker, ett fyrtiotal restauranger, vinotek, Systembolag, konditorier, skönhetssalonger, frisörer och annan service. På promenadavstånd finns också Sickla köpkvarter med ett stort utbud av klädbutiker, restauranger och träningsanläggningar. Här finns även klättercenter och Dieselverkstaden.

 • USP Nature and activities Hammarby Sjöstad

  Hammarby Sjöstad ligger alldeles perfekt, nära stan men också på kort avstånd till spontana och små stadsnära naturupplevelser. För längre utflykter ligger Nackareservatet inte långt bort och här finns mängder av naturupplevelser att ta del av: cykling, terränglöpning och långfärdsskidor på vintern för att nämna några. Sicklasjön har fina strövområden där du under sommarhalvåret kan promenera och under vintern åka skridskor.

 • USP Schools and preschools Hammarby Sjöstad

  I Hammarby Sjöstad finns en rad kommunala och privata skolor och förskolor. Brf Lugnet kommer att dela gård med en nyöppnad förskola som planeras i området. På promenadavstånd finns Lugnets skola, en liten skola som öppnade 2011 och tar emot barn från förskoleklass upp till klass 4.

 • USP Special feature Hammarby Sjöstad

  Hammarby Sjöstad har sin egen slalombacke, Hammarbybacken, i området. Möjligheten att njuta av vintern i slalombacken eller på pulkan och inte minst träffa vännerna på en after-ski runt husknuten ger detta boende en extra wow-faktor!