Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Lägenhet Gröndal

Lägenhet Gröndal

Letar du efter din drömlägenhet i pittoreska Gröndal söder om Stockholm? Vid Mälarens strand ligger denna lugna pärla där vackra funkishus, sekelskifteshus och modernare bostäder samsas. På Bonava skapar vi nyproducerade lägenheter, och kanske hittar du just ditt hem i Gröndal här hos oss.

Vi på Bonava skapar nyproducerade lägenheter med fokus på miljö och hållbarhet genom hela processen. I våra lägenheter kan du skapa ett hem där du och din familj kan känna er trygga under lång tid framöver. Bonava skapar levande områden och bostäder för framtiden i Gröndal. På denna sida hittar du nuvarande och kommande nyproduktioner av lägenheter i Gröndal.

Lägenheter i lugna och pittoreska Gröndal

Mysiga Gröndal vid Liljeholmsviken söder om Stockholm är en populär stadsdel sär många letar efter sitt drömboende. Det Gröndal som vi känner till idag började ta form under 40-talet då de numera välkända terrasshusen och stjärnhusen byggdes. Gröndals fantastiska läge och mysiga atmosfär har gjort stadsdelen till ett av Stokholms mest populära områden.

Förutom den vackra naturen finns även goda kommunikationer till och från Gröndal. Härifrån tar du dig enkelt till Liljeholmen eller Alvik, och numera ända till Solna Station, med tvärbanan. Vid Liljeholmen, Gullmarsplan eller i Alvik kan du sedan ta tunnelbanan till stora delar av Stockholm. Åker du tvärbanan till Årstaberg kan du även ta pendeltåg i norr- och södergående riktning.

Tveka inte att höra av dig till oss på Bonava om du hittar en lägenhet i Gröndal som intresserar dig, så hjälper vi dig genom hela processen.