Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproducerade hus - Silverslänten
Slutsålt

Silverslänten III på Täljöhalvön

Möt havet på riktigt

Ägandeform:
Äganderätt
Antal rum:
5
Storlek:
121 - 158 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Inflyttning från hösten 2022

Möt havet på riktigt

I grannskapet Silverslänten III kommer 20 nya hus på 5 rum och kök i äganderätt att byggas. Här bor du 3 minuter från havet och 30 minuter till Stockholm. Hitta hem till en skärgårdsidyll där du inte behöver tumma på livskvalitén.

Med havet alldeles runt knuten från ditt hem bor du mitt i skärgårdsidyllen. Här kan du njuta av kvällsdopp, båtturer och fiske på sommaren. Och på vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskorna för en tur på den spegelblanka isen. Längs Täljöviken kan du avnjuta stråket längs strandpromenaden.

Moderna hus

De Svanenmärkta och moderna tvåvåningshusen i Silverslänten III får en färgsättning som är mittemellan de ljusa tonerna i Vita Stenen och de mörkare tonerna i Gatt. Husens fonder och knutar målas i samma kulör som fasaden för ett modernt utseende. Samtidigt målas ytterdörrarna och det stående panelpartiet kring dörren i accentkulören som tillhör det huset. Fasadbilderna nedan visar grannskapet Vita Stenen som ligger i anslutning till Silverslänten.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Möt havet på riktigt

  Med havet alldeles runt knuten från ditt hem bor du mitt i skärgårdsidyllen. Här kan du njuta av kvällsdopp, båtturer och fiske på sommaren. Och på vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskorna för en tur på den spegelblanka isen.

 • Hus med äganderätt

  I Silverslänten III finns hem på 121–158 kvadrat. De totalt 20 nya husen i grannskapet uppförs som äganderätter. Det innebär att du som köper fastigheten äger den, det vill säga själva bostaden och marken den är placerad på. När du äger din bostad har du rätt att bestämma helt själv över ditt hem – du kan dessutom hyra ut eller fritt överlåta huset till vem du vill. Däremot har du ansvar att följa detaljplan och bygglov samt visa hänsyn till dina grannar.

 • 5 rum och ett gårdshus

  Silverslänten är ett grannskap med plats för glädje och umgänge. Här finns ett orangeri med rustik inredning och sedumtak: ett klimatsmart och hållbart tak som varierar med årstiderna. Lokalen är öppen för hela grannskapet, perfekt när det nalkas grannträffar, kräftskiva eller födelsedagskalas.

 • Kommunikationer

  Trots det lugna skärgårdslivet, kan det ibland vara mysigt att åka in till stan. Kanske är det jobbet som kallar, shoppingdagar eller restaurangbesök. Från Silverslänten tar det bara cirka 30 minuter med bil till centrala Stockholm. Vill du resa kommunalt är du inne i city på cirka 45 minuter. Då är den smidigaste resvägen att ta Roslagsbanan från Åkersberga station, buss 683 eller Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här
 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Området i siffror

2 min

promenad till havet

1 km

till naturreservat

30 min

till T-centralen

8 min

till golfbanan