Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Silverslänten III
Slutsålt

Silverslänten III på Täljöhalvön

Möt havet på riktigt

Ägandeform:
Äganderätt
Antal rum:
5
Storlek:
121 - 158 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Möt havet på riktigt

I grannskapet Silverslänten III ha Bonava byggt 20 stycken hus om 5 rum och kök imed äganderätt. Här bor du 3 minuter från havet och 30 minuter till Stockholm. Hitta hem till en skärgårdsidyll där du inte behöver tumma på livskvalitén.

Med havet alldeles runt knuten från ditt hem bor du mitt i skärgårdsidyllen. Här kan du njuta av kvällsdopp, båtturer och fiske på sommaren. Och på vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskorna för en tur på den spegelblanka isen. Längs Täljöviken kan du avnjuta stråket längs strandpromenaden.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Möt havet på riktigt

    Med havet alldeles runt knuten från ditt hem bor du mitt i skärgårdsidyllen. Här kan du njuta av kvällsdopp, båtturer och fiske på sommaren. Och på vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskorna för en tur på den spegelblanka isen.

  • Kommunikationer

    Trots det lugna skärgårdslivet, kan det ibland vara mysigt att åka in till stan. Kanske är det jobbet som kallar, shoppingdagar eller restaurangbesök. Från Silverslänten tar det bara cirka 30 minuter med bil till centrala Stockholm. Vill du resa kommunalt är du inne i city på cirka 45 minuter. Då är den smidigaste resvägen att ta Roslagsbanan från Åkersberga station, buss 683 eller Blåbuss 670 till Tekniska Högskolan.