Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Till Salu

Torparlyckan II i Steninge slottsby

Välkommen att boka visning av Torparlyckan II.

Beskrivning

Moderna radhus i historisk slottsmiljö

Vill du blicka tillbaka till förr, men ändå bo modernt och bekvämt? I Torparlyckan II bor du i moderna radhus i naturromantisk miljö med grönska, båtar och vatten alldeles runt hörnet.

Ett hållbart liv blir en självklarhet i Torparlyckan II. Du kan odla dina egna tomater och kryddor på planteringsytan som finns på baksidan av samtliga Svanenmärkta radhus. Här bor du med två våningar och altan i ett hus på antingen 101 eller 121 kvadrat. Det familjevänliga grannskapet passar både stora och små, med lekytor för barn och vardagens bekvämligheter på behagligt avstånd. Här har du inte långt till matbutiker, naturreservat, restaurang och Mälaren. Och på pendlingsavstånd når du Stockholm, Uppsala och Arlanda. I Torparlyckan II kan du bo idylliskt, till ett rimligt pris. Välkommen till din moderna torpardröm.

Dokument
Bilder
Området
  • Svanenmärkt hem

    Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Steninge Slottsby gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

  • Vårt nya stilkoncept

    När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Du väljer bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

    Läs mer om våra stilkoncept här

Bostäder

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra

Solstudie mars

Se hur solen faller över grannskapet ijuni.

Solstudie september

Se hur solen faller över grannskapet i september.

Husmodeller i Torparlyckan II

Huset på 101 kvadrat

Huset på 101 kvadrat är likt huset på 92 kvadrat men har något större ytor. Förvaringen är fördelad på ett lite annat sätt och trappan går åt andra hållet.

Läs mer

Huset på 121 kvadrat

Huset på 121 kvadrat har en trivsam entrévåning med gott om socialt utrymme, och den praktiska tvättstugan har en egen ingång på husets framsida.

Läs mer