Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Klart att flytta in

Syrenen i Ältadalen

En familjeidyll där solen värmer lite extra

Ägandeform:
Äganderätt
Pris:
9 995 000 -
10 595 000 kr
Antal rum:
5
Storlek:
158 m²
Inflytt från:
Inflyttningsklar

Inflyttningsklart

Flytta in direkt

Välkommen hem till 158 inflyttningsklara kvadrat i Syrenen i Ältadalen. Här bor du med solceller på taket och laddstolpe till bilen - nära till allt som förgyller vardagslivet.

Våra hemma hos-reportage

Upptäck livet i det nya

Film från visningshuset

Är du nyfiken på hur det ser ut?

Visning och kontakt

Välkommen på visning

Boplatsringen 106

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Hör av dig till Jessica som är mäklare för grannskapet så hjälper hon dig.


Beskrivning

En familjeidyll där solen värmer lite extra

Inflyttningsklart - Välkommen till 158 kvadrat där solen värmer lite extra. Här bor du energismart med solceller på taket och laddstolpe på tomten. De Svanenmärkta hemmen är nu klara för inflytt, nära till lek, aktivitet och natur.

Ältadalen är ett nytt och levande villaområde perfekt för friluftsälskande familjer. Runt knuten ligger Nackareservatet, Hellasgården och Ältasjön – med allt från motionsspår, badplatser och skidåkning. Dessutom bor du nära det som förenklar vardagen, som butiker och service i Älta och Tyresö centrum samt skolor och förskola. Till centrala Stockholm kan du ta dig på bara 30 minuter med buss.

Syrenen består av 22 hus om 158 kvadratmeter. De har ett av Ältadalens bästa läge; högt och avskilt där altanen på baksidan har en lummig utsikt mot skogen. I området finns både lekplats, utegym, gräsplan och en teater med scen. Här kan grannbarnen ses för att leka, medan du och andra föräldrar snart går från att vara grannar till vänner.

Information om bilder

Flera av bilderna på denna sida är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede - avvikelser kan förekomma.

 • Solceller på ditt tak ingår samt laddstolpen på tomtenLäs mer här

 • Kika in på drönarfilmen som visar solcellerna på taketFilm från Solkraft AB

 • På din tomt finns en fin pergola

 • I området finns en stor aktivitetspark

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • En barnsligt bra idyll

  I Ältadalen blir livspusslet enkelt. Skolor och förskolor ligger på gångavstånd, även för de minsta barnen. Och hemma i trädgården har barnen gott om rum för lek – själva eller med bästisen på hörnet. På så vis får du mer tid för vardagens måsten – men även familjesköna utflykter eller tid för egen tid.

 • Nära stad och natur

  Grannarna i Ältadalen får det bästa av två världar: allt som naturen bjuder in till och närheten till stan. Nackareservatet ligger runt knuten och har lika mycket att erbjuda vinter som sommar. Här finns promenadslingor, skidspår, friluftsbad, golfbana, klubbstugor och mycket mer. Tänk allt det, samtidigt som du når centrala Stockholm på bara 30 minuter med buss.

 • 5 rum och gemenskap

  Syrenen kommer att bestå av 22 charmiga hus med inbjudande trädgård och altan – men du som bor i grannskapet får mer än bara ett hem. Förutom naturen runt knuten har området även en stor aktivitetspark med bland annat lekplats, utegym, gräsplaner och en teater med scen.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Bostäder

Solstudier

Här hittar du solstudier och kan se hur solens strålar faller över grannskapen under året. Notera att solstudierna är visualiseringar. Sollägen och utsikter är uppskattningar och kan avvika från verkligheten, Till exempel kan omgivningen ha förändrats, träd och buskar kan ha andra höjder än vad som bedömdes när solstudierna togs fram.  

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet en dag i juni och september.