Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Syrenen
Till Salu

Syrenen i Ältadalen

Skogsnära och barnvänligt

Ägandeform:
Äganderätt
Pris:
11 495 000 -
12 695 000 kr
Antal rum:
5
Storlek:
158 m²
Inflytt från:
Hösten 2023
Visa hemmen

Solceller

Svanenmärkta och hållbara hem du tjänar på

I grannskapet Syrenen ingår solceller på taket och en laddstolpe för varje hus. Den el dina solceller producerar kan du antingen använda själv eller sälja vidare till elnätet.

Nu kan du ta del av framtida kampanjer

Kampanjskydd

För dig som funderar på att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Jessica som är mäklare för grannskapet så hjälper hon dig.

Beskrivning

Skogsnära och barnvänligt

Missa inte chansen att bli en av grannarna i Ältadalen. I det nya grannskapet Syrenen planerar vi för 22 villor om 158 kvadratmeter - med gott om rum för familjen både ute som inne.

Ältadalen är ett nytt och levande villaområde perfekt för friluftsälskande familjer. Runt knuten ligger Nackareservatet, Hellasgården och Ältasjön – med allt från motionsspår, badplatser och skidåkning. Dessutom bor du nära det som förenklar vardagen, som butiker och service i Tyresö centrum och såklart skolor och förskola. Till centrala Stockholm kan du ta dig på bara 30 minuter med buss.

Middag i din pergola

Tänk doften av sommar, egengjord syrensaft och en inbjudande hammock full av kuddar. I det nya grannskapet Syrenen blir hemmet mer än vad som ryms inom fyra väggar och du kan enkelt förvandla den insynsskyddade uteplatsen till ett extra rum. Här kan du koppla av, påta i trädgården eller bara njuta av grillkvällar med familjen. Grannskapet har ett av Ältadalens bästa läge, högt och avskilt med husets baksida mot skogen. I området finns även en stor aktivitetspark med bland annat lekplats, utegym, gräsplaner och en teater med scen. Och eftersom villaområdet redan är etablerat kommer du hem till ett tryggt och barnvänligt grannskap där grannar snart blir vänner.

Här bor du med låga driftskostnader

I Syrenen bor du i ett Svanenmärkt grannskap vilket värnar om både miljön och plånboken. Till exempel har alla hemmen energisnåla lösningar som ger låga kostnader genom bra isolering, högkvalitativa vitvaror och effektiv värmeåtervinning. Dessutom ger Svanenmärkningen dig möjlighet att förhandla om grönt bolån som ger dig rabatt på boräntan.

Bilder

Information om bolån

Området

 • En barnsligt bra idyll

  I Ältadalen blir livspusslet enkelt. Skolor och förskolor ligger på gångavstånd, även för de minsta barnen. Och hemma i trädgården har barnen gott om rum för lek – själva eller med bästisen på hörnet. På så vis får du mer tid för vardagens måsten – men även familjesköna utflykter eller tid för egen tid.

 • Nära stad och natur

  Grannarna i Ältadalen får det bästa av två världar: allt som naturen bjuder in till och närheten till stan. Nackareservatet ligger runt knuten och har lika mycket att erbjuda vinter som sommar. Här finns promenadslingor, skidspår, friluftsbad, golfbana, klubbstugor och mycket mer. Tänk allt det, samtidigt som du når centrala Stockholm på bara 30 minuter med buss.

 • 5 rum och gemenskap

  Syrenen kommer att bestå av 22 charmiga hus med inbjudande trädgård och altan – men du som bor i grannskapet får mer än bara ett hem. Förutom naturen runt knuten har området även en stor aktivitetspark med bland annat lekplats, utegym, gräsplaner och en teater med scen.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Bostäder

Hitta ditt nya hem

Hur många rum behöver du?

Vad mer är viktigt för dig?
0
Visningsbostad
Till salu
Reserverad
Bokad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet en dag i juni och september.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben