Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Till Salu

Syrenen i Ältadalen

5 rum och friluftsliv

Ägandeform:
Äganderätt
Pris:
11 495 000 -
12 695 000 kr
Antal rum:
5
Storlek:
158 m²
Inflytt från:
Hösten 2023
Visa hemmen
Beskrivning

5 rum och friluftsliv

Ta sista chansen att bli en av grannarna i Ältadalen. I det nya grannskapet Syrenen planerar vi för 22 villor om 158 kvadratmeter - med gott om rum för familjen både ute som inne.

Ältadalen är ett nytt och levande villaområde perfekt för friluftsälskande familjer. Runt knuten ligger Nackareservatet, Hellasgården och Ältasjön – med allt från motionsspår, badplatser och skidåkning. Dessutom bor du nära det som förenklar vardagen, som butiker och service i Tyresö centrum, kommunikationer till stan och såklart skolor och förskola.

Där grannar blir vänner

Tänk doften av sommar, egengjord syrensaft och en inbjudande hammock full av kuddar. I det nya grannskapet Syrenen blir hemmet mer än vad som ryms inom fyra väggar och du kan enkelt förvandla den insynsskyddade uteplatsen till ett extra rum. Här kan du kan koppla av, piffa i trädgården eller bara njuta av grillkvällar med familjen. Grannskapet har ett av Ältadalens bästa läge, högt och avskilt med husets baksida mot skogen. Och eftersom villaområdet redan nu är etablerat kommer du hem till ett tryggt och barnvänligt grannskap där grannar snart blir vänner.

Bilder
Området
 • En barnsligt bra idyll

  I Ältadalen blir livspusslet enkelt. Skolor och förskolor ligger på gångavstånd, även för de minsta barnen. Och hemma i trädgården har barnen gott om rum för lek – själva eller med bästisen på hörnet. På så vis får du mer tid för vardagens måsten – men även familjesköna utflykter eller tid för egen tid.

 • Nära stad och natur

  Grannarna i Ältadalen får det bästa av två världar: allt som naturen bjuder in till och närheten till stan. Nackareservatet ligger runt knuten och har lika mycket att erbjuda vinter som sommar. Här finns promenadslingor, skidspår, friluftsbad, golfbana, klubbstugor och mycket mer. Tänk allt det, samtidigt som du når centrala Stockholm på bara 30 minuter med buss.

 • 5 rum och gemenskap

  Syrenen kommer att bestå av 22 charmiga hus med inbjudande trädgård och altan – men du som bor i grannskapet får mer än bara ett hem. Förutom naturen runt knuten har området även en stor aktivitetspark med bland annat lekplats, utegym, gräsplaner och en teater med scen.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Bostäder

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet en dag i juni och september.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben