Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Klart att flytta in

Syrenen i Ältadalen

En familjeidyll i Nacka

Ägandeform:
Äganderätt
Pris:
10 495 000 -
10 995 000 kr
Antal rum:
5
Storlek:
158 m²
Inflytt från:
Inflyttningsklar

För dig som väntat på rätt läge

Sänkt pris med en miljon kronor

Nu har vi sänkt priset på husen i grannskapet Syrenen. Här lever du energismart med solceller på taket och laddstolpe för elbilen. Allt är färdigt, det är bara att flytta in.

För dig som funderar på att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Svanenmärkt grannskap

Här bor du med låga driftskostnader

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Hör av dig till Jessica som är mäklare för grannskapet så hjälper hon dig.


Beskrivning

En familjeidyll i Nacka

Nytt lägre pris - starta hösten i ny villa. Nu är Syrenen i Ältadalen äntligen färdigställt och redo för inflyttning. Här bor du energismart med solceller på taket och laddstolpe på tomten.

Ältadalen är ett nytt och levande villaområde perfekt för friluftsälskande familjer. Runt knuten ligger Nackareservatet, Hellasgården och Ältasjön – med allt från motionsspår, badplatser och skidåkning. Dessutom bor du nära det som förenklar vardagen, som butiker och service i Älta och Tyresö centrum samt skolor och förskola. Till centrala Stockholm kan du ta dig på bara 30 minuter med buss.

Syrenen består av 22 hus om 158 kvadratmeter. De har ett av Ältadalens bästa läge; högt och avskilt där altanen på baksidan har en lummig utsikt mot skogen. I området finns både lekplats, utegym, gräsplan och en teater med scen. Här kan grannbarnen ses för att leka, medan du och andra föräldrar snart går från att vara grannar till vänner.

Solceller på ditt tak ingår samt laddstolpen på tomtenLäs mer här

Kika in på drönarfilmen som visar solcellerna på taketFilm från Solkraft AB

På din tomt finns en fin pergola

I området finns en stor aktivitetspark

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • En barnsligt bra idyll

  I Ältadalen blir livspusslet enkelt. Skolor och förskolor ligger på gångavstånd, även för de minsta barnen. Och hemma i trädgården har barnen gott om rum för lek – själva eller med bästisen på hörnet. På så vis får du mer tid för vardagens måsten – men även familjesköna utflykter eller tid för egen tid.

 • Nära stad och natur

  Grannarna i Ältadalen får det bästa av två världar: allt som naturen bjuder in till och närheten till stan. Nackareservatet ligger runt knuten och har lika mycket att erbjuda vinter som sommar. Här finns promenadslingor, skidspår, friluftsbad, golfbana, klubbstugor och mycket mer. Tänk allt det, samtidigt som du når centrala Stockholm på bara 30 minuter med buss.

 • 5 rum och gemenskap

  Syrenen kommer att bestå av 22 charmiga hus med inbjudande trädgård och altan – men du som bor i grannskapet får mer än bara ett hem. Förutom naturen runt knuten har området även en stor aktivitetspark med bland annat lekplats, utegym, gräsplaner och en teater med scen.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapet en dag i juni och september.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben