Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3D-1402, 3 Rum, 76 m²

Med fransk balkong och spatiöst uterum

I ditt nya hem njuter du av två balkonger och rymliga sällskapsytor. Du har energieffektiva lösningar i kök och badrum och endast sex minuter till stadspulsen i Nordstan.

Ditt nya hem är öppet och socialt. Du har trivsam rundgång i kök och vardagsrum som gör det enkelt att skifta från middagsbord till kokande grytor. Du bor i Göteborgs grönaste stadsdel med massor av miljösnälla lösningar som energieffektiva vitvaror och resurssnåla blandare. På helgerna kan du smita ner till saluhallen eller besöka någon av kvartersrestaurangerna.

Kök och vardagsrum

Köksdesignen från Marbodal är smakfull och välplanerad. Du har integrerade vitvaror som tar minimalt med plats, med kyl och frys i full höjd. När det är dags för festmiddagen har du stora ytor som du kan dela med vännerna som hjälper till med maten. Det mysiga vardagsrummet har fönster mot gatan och en fransk balkong som ger en extra plats på sommaren.

Balkong 1 och 2

På balkongen i stilren betongdesign kan hela familjen njuta av middagar på sommaren. Du har plats för fina växter och har lugnande utsikt över gårdsplanens grönska. Den charmiga franska balkongen har plats för en stol och ett bord, perfekt för kvällsteet eller ensammiddagen.

Sovrum 1 och 2

Sovrummet med utgång till balkongen har praktisk förvaring i garderoberna som står placerade bakom dörren. Detta ger plats för en stor säng och en liten arbetshörna eller annat möblemang. Det mindre sovrummet har en garderob som står dold bakom dörren och ett stort fönster mot innergården. Här kan du skapa ett krypin för barnet eller ett mysigt gästrum.

Badrum med tvättmaskin

Din energieffektiva tvättmaskin och torktumlare står under en arbetsbänk som gör tvättiden lite enklare. Du har ljusa helkaklade porslinsväggar från Svedbergs och lättskött klinkergolv.

Hall

I din nya hall hänger du upp ytterkläder och får undan vinterkängor i garderoben eller i platsen till höger där kapphyllan och skostället får plats.

Hemfakta

Bostad
3D-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd