Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Gökegård i Öjersjö

Två personer på en brygga
Beskrivning

Gökegård i Öjersjö

Fågelkvitter till frukost, frisk doft av skog när du öppnar fönstret, Kåsjön på gångavstånd och 15 min från Korsvägen med buss.

Öjersjö kännetecknas av ett vackert kuperat landskap, inbäddat i naturen. Här bor du granne med skog och sjö, endast 15 min från citypulsen i Göteborg. 2021planerar vi att säljstarta nyckelfärdiga bostadsrätter och äganderätter, för dig som väljer natur och citypuls på behagligt avstånd. Välkommen med din intresseanmälan till ett nytt, spännande bostadskvarter i populära Öjersjö.

Bilder
Fakta
10
minuter till Göteborgs innerstad
2
stora sjöar i närheten
7
minuter till golfbanan
Området
  • Kommunikationer

    Kommunikationen i regionen är smidig med både bil och buss. Det tar cirka tio minuter med bil till Göteborgs innerstad och femton minuter med buss. Både Mölnlycke och Partille centrum nås även de på tio minuter i bil och till Landvetter flygplats tar du dig till på under kvarten. Det finns även flera busslinjer från Öjersjö till Göteborg, Mölnlycke och Partille. För dig som gillar att cykla finns det en fin cykelbana som tar dig genom Delsjöområdet hela vägen in till centrala Göteborg.

  • Skolor och förskolor

    I Öjersjö finns flera förskolor, både kommunala och mindre familjekooperativ. Det finns också en särskola, samt två grundskolor från årskurs 1 till 9, där Öjersjö Brunn är den skola som ligger närmast det planerade grannskapet i Gökegård.