Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kareby Äng

Visualisering av lekplats i Kareby Äng

En familjeidyll bland åkrar och ängar

Välkommen till Kareby Äng. Här väntar en familjeidyll bland åkrar och ängar – en nutida bykänsla med gångavstånd till skola, mataffär och kompisar.

I Kareby Äng är familjelivet i fokus. Här skapas förutsättningar för ett behagligt vardagsliv där både vuxna och barn kan hitta sin plats. För dig som söker gemenskap är områdets gemensamma hus ett riktigt smultronställe. Här kan barnen ha födelsedagskalas och de vuxna varva ner i eftermiddagssolen innan det är dags att tända grillen för en gemensam grillkväll. På gårdarna mellan husen finns lekplatser med varierande teman anpassade för olika åldrar. Bland gungor och klätterställningar finns fruktträd och bärbuskar att utforska. På gångavstånd finns skola, surdegsbageri och närlivs samtidigt som Kungälv och centrala Göteborg finns på behändigt avstånd. Kareby Äng kommer att bestå av totalt ungefär 170 hus i olika ägandeformer och säljas i flera etapper. Först ut är våra bostadsrättshus i Vinbärsgläntan och äganderätterna i Fläderstråket och Smultronstråket, lite längre ner på sidan kan du läsa mer om de tre grannskapen.

Välkommen hem till lugnet på landet

Kareby ligger cirka fem kilometer norr om Kungälv. Med det fina läget nära, skog, sjö och hav har området varit bebott sedan en lång tid tillbaka. Kareby är naturskönt och lantligt, men det betyder inte att det är långt till mataffär och annat trevligt. I området finns pizzeria, surdegsbageri och livsmedelsbutik med delikatessdisk, På gångavstånd finns både förskola och skola och i takt med att området växer kommer även service att utökas. I detta natursköna område ska vi skapa ett grannskap för dig som söker en idyll där det finns plats för umgänge, avkoppling och spring i benen. Välkommen hem till familjeidyllen Kareby Äng.

Bilder

Fakta om närområdet

5 km
från Kungälv centrum
6 min
biltur till Ingetorpssjön
2 min
från mataffär
150 m
till skola och förskola
1 km
Åsas Bageri

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Kareby Äng

Till Salu/Klart för inflyttning
Planerad/Snart till salu
Slutsålt