Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Bostadsrätt Göteborg
Plats

Bostadsrätt Göteborg

Hitta din bostadsrätt i Göteborg

Välkommen hem till Göteborg. Lockas du av storslagen skärgårdsnatur, charmig spårvagnstrafik, fartfyllda nöjesparker och ett rikt kulturliv? Då är en bostadsrätt i Göteborg helt rätt för dig. Bonava har lång erfarenhet av att skapa bostadsrätter i Göteborg. När du har hittat ett hem som faller dig i smaken är det enkelt att göra en intresseanmälan. Hitta ditt drömboende här.

Nyproduktion i Göteborg

Områden i Göteborg med bostadsrätter

Bonava har skapat nya bostäder i snart 100 år

När du köper en bostadsrätt i Göteborg hos Bonava kan du känna dig trygg. Vi har jobbat med att skapa trivsamma hem och levande områden sedan 1930-talet. Under åren har många familjer hittat sin alldeles egen bostadsrätt i Göteborg med hjälp av Bonava. Från första spadtaget till den slutgiltiga överlämningen av nyckeln finns vi med dig  din resa mot ditt nya hem. När du köper en bostadsrätt i Göteborg av oss kan du vara säker på att du är skyddad även efter överlämningen. Vi har flera garantier och försäkringar, för att du ska känna dig extra trygg när du köper ditt nya hem via oss. Det sker dessutom alltid en slutbesiktning som självklart bekostas av oss. Här kan du läsa mer om trygghet kring ditt köp.

Större frihet med en bostadsrätt i Göteborg

Att köpa en bostadsrätt i Göteborg innebär att du bor i ett hus som du delar med din bostadsrättsförening. Tillsammans förvaltar ni alla gemensamma ytor och ser till att allt flyter på som det ska. Att köpa en helt ny bostadsrätt är lite annorlunda. Det har inte funnits en förening tidigare utan styrelsen startas av Bonava och när allt är på plats tar du och dina grannar över. Nu får ni skapa era egna processer och utforma grannskapet så som ni vill, någonting som leder till nya vänner och bättre skötsel. När du köper en bostadsrätt i Göteborg från Bonava kommer den dessutom till fast pris, så du slipper nervösa budgivningar. Du får en stilren och hållbar bostadsrätt som du därefter kan fylla med de detaljer som gör den till just ditt hem.

Vi vet att ett hem inte blir ett hem med hjälp av smakfulla köksluckor eller tidlösa materialval, det är människorna som bor i huset som fyller hemmet med mening. Därför skapar vi bostadsrätter i Göteborg som inte begränsas till utrymmet innanför sina fyra väggar. Vi vill att du ska känna att du bor i ett levande område också, ett grannskap som bjuder in till gemenskap. Därför skapar vi alltid gott om utrymmen för umgänge. Oavsett om det gäller en lekplats eller ett utomhusgym, en takterrass eller ett orangeri, så finns det alltid någonting att hitta på och någonstans att träffas.

Bostadsrätter i Göteborg, skärgårdsnära och aktivt på västkusten

Köper du en bostadsrätt i Göteborg så kommer du inte att ångra dig. Som Sveriges andra största stad rymmer Göteborg en halv miljon människor, barer och restauranger i toppklass, liksom mängder av sevärdheter. Närheten till både havet och naturen, charmen med spårvagnarna och stadsdelar som Majorna och Hisingen gör staden till en riktig pärla, lätt att förälska sig i. 

Bonava skapar aktiva, familjevänliga och sociala grannskap för alla typer. Våra bostadsrätter i Göteborg sträcker sig från södra skärgården till norra skogarna, alla skapade utifrån vad just det området har att erbjuda. Gillar du fotboll, aktiviteter och friluftsliv? Då är en bostadsrätt i Göteborg helt rätt för dig. Fotboll är en stor del av Göteborgs historia, och oavsett vilket lag du supportar kan du alltid hitta en spännande match att följa. Är det naturen som lockar kan du ta med picknickkorgen eller springskorna till Vasaparken, Hagaparken eller Slottsskogen – där den årliga musikfestivalen Way Out West även håller till. Lockar längre utflykter kan du ta spårvagnen till Saltholmen. Här kan du njuta av vackra skärgårdsmiljöer och glittrande vatten. Din bostadsrätt i Göteborg ligger sällan långt ifrån den natursköna träningen.

Bostadsrätt i Göteborg, för familjen och vännerna

Göteborgs livliga stadskärna i kontrast till dess lugna och natursköna förorter gör det till en stad för alla. För de stora familjerna bygger vi rymliga och öppna bostadsrätter i Göteborg för barnspring och leksakskaos, alltid nära till förskolor och skolor. Köper du en bostadsrätt i Göteborgs familjevänliga grannskap är lekkompisen och de fantasieggande skogarna sällan långt bort. När det är dags att bege sig ut kan du ta med ungarna till Sveriges största nöjespark, Liseberg, för lekfulla åk eller spelningen med favoritartisten.

Om du lockas av det sociala och att skapa nya bekantskaper på gårdsfesten finns flera sällskapliga bostadsrätter i Göteborg. Här bor du i din egen bostadsrätt samtidigt som gemensamhetslokaler som takterrass, innergård eller hobbyrum skapar utrymmen för umgänge och nya vänner. Härifrån kan du också enkelt ta dig till pulsen i Göteborgs city. Upplev kulturscenen i Majorna, strosa runt i Linnestadens butiker eller ta dig till shopping i Nordstan. Göteborgsoperan eller Ullevi är bara några exempel på nöjeslivet som Göteborg erbjuder. 

Om du snarare längtar efter ett grönskande radhus i Göteborg kan du kika på våra hem i Kareby eller Öjersjö. Här bor du nära naturen med gott om yta för familjen nytillskott eller det där hobbyrummet du alltid önskat dig. Är det snarare puls och gemenskap du söker kan du hitta din nya lägenhet i Göteborg här. Om du är osäker hittar du alla våra hem på Nyproduktion Göteborg.