Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3C-1601, 3 Rum, 76 m²

Med vidsträckt utsikt från våning sju

Högst upp i huset finner du din nya trea. Hemmet har charmig ekparkett, stora fönster, fransk balkong och en större balkong mot innergården. Kvarteret är myllrande och citynära.

I ditt nya hem har du massor av sällskapsytor för sommar som vinter. Du har en mysig innergård i Feng Shui inspirerad design som har vackra körsbärsträd och en gemensam grillplats. Din höga position ger massor av ljus som släpps in genom de stora fönstren. Från det största sovrummet når du den härliga balkongen som passar för allt från frukostar till festliga bjudningar.

Kök och vardagsrum

Kökets praktiska arbetsytor och integrerade vitvaror ger ett smakfullt och praktisk kök. Du har köksdesign från Marbodal och kyl och frys i full höjd. I det rymliga vardagsrummet kan du bjuda in till mysiga filmkvällar eller spendera lugna helgdagar i soffan med naturligt ljusinsläpp som sällskap.

Balkong 1 och 2

Den stora balkongen på elva kvadratmeter har betongdesign. Den lummiga innergården bryter av mot den industriella balkongen och skapar lugnande utsikt för middagen. Med plats för sex till åtta sittande och utrymme kvar för växterna. På din franska balkong på en kvadratmeter kan du betrakta folklivet nere på gatan med kaffekoppen i handen och värmande kvällssol.

Sovrum 1 och 2

I de trivsamma sovrummen har du den härliga innergården som utsikt. I det största sovrummet har du garderober och ett linneskåp, till vilka du kan välja till skjutdörr när du vill spara golvyta. De mindre rummet har plats för enkelsäng och litet skrivbord, vilket gör det perfekt som gästrum eller arbetshörna.

Badrum med tvättmaskin

De ljusa kakelväggarna kommer från Svedbergs och den energisnåla tvättmaskinen och torktumlaren kommer från Electrolux. Här har du ett mysigt badkar för kyliga kvällar och en praktisk arbetsbänk ovanför vitvarorna.

Hall

När du kommer in i ditt nya hem hänger du upp ytterkläderna i garderoben eller direkt till höger där det finns plats för kapphyllan och skostället.

Hemfakta

Bostad
3C-1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd