Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3C-1402, 4 Rum, 98 m²

Med praktisk förvaring och massor av umgängesytor

I familjens nya fyra har du klädkammare och garderobsvägg i hallen. Du lever i ett sällskapligt hem med stora umgängesytor i vardagsrummet och en härlig balkong som ser ut över gårdsplanen.

På den fina balkongen i österläge hittar du sommarens bästa brunchplats och i ditt nya vardagsrum har du utmärkta ytor för filmkvällar och mysiga middagar. Med ditt stora badkar och tre trivsamma sovrum finns det dessutom alltid en plats att dra sig undan i. Du njuter av praktisk och stilren förvaring som förenklar vardagen. Kvarteret ligger endast sex minuter från Nordstan men har gott om egna aktiviteter att erbjuda.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet med matplatsen mäter tillsammans 26 kvadratmeter vilket ger gott om plats för både bord och soffa. Dina stora fönster och den franska balkongen ger naturligt ljus till helger i soffan och vardagsmiddagar. Ditt härliga kök från Marbodal har rundgång och flera arbetsytor när familjens ska samsas under middagslagningen. Matlådorna från middagen förvarar du i fullhöjdskylen. Dina integrerade vitvaror från Electrolux är energisnåla.

Balkong 1 och 2

Din stora balkong vetter mot planteringar och innergårdens mysiga grillplats i mitten. Med elva kvadratmeter har den plats för sommarens odlingsprojekt och middagar. Den franska balkongen har en kvadratmeter att ställa det lilla bordet som får härligt västerläge.

Sovrum 1 med klädkammare

Ditt mysiga stora sovrum vetter mot den lugnande innergården. Du har en stor klädkammare där du får plats med byrålåda, galgar och helkroppsspegel.

Sovrum 2 och 3

De andra två sovrummen är utmärkta barnkammare eller hemmakontor. Du får plats med enkelsängen eller bäddsoffan med plats över för skrivbordet.

Badrum och gästtoalett

Både badrummet och extratoaletten är helkaklade med klinkergolv. Du har porslin från Svedbergs och stilrena ytor. I badrummet har du dessutom tvättmaskin och torktumlare snyggt placerade under en arbetsbänk. Du har ett mysigt badkar för frusna vinterkvällar och bra förvaring i spegelskåpet.

Hall

I din stora hall finns garderob, städskåp, linneskåp och kapphylla. Du har även utrymme för stol eller byrå.

Hemfakta

Bostad
3C-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd