Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3C-1301, 3 Rum, 76 m²

Mysig trea med uterum och fransk balkong

I ditt stora vardagsrum med matplats släpper du in vårvindarna från den franska balkongen. I anslutning till ditt spatiösa soprum har du balkongen och i kvarteret finns gott om helgaktiviteter.

Tvärs över gatan till ditt nya hem har du kvarterets mysiga saluhall och på cykelavstånd har du allt från stadspuls till parker. Du har massor av sällskapliga ytor i ditt öppna och ljusa hem med rundgång och stora fönster. Balkongerna ger rymd och sommarmånadernas bästa middagsplatser. Köket från Marbodal är stilrent och energisnålt och badrummet har tvättmaskin och torktumlare.

Kök och vardagsrum

I ditt smakfulla Marbodalkök kan middagsförberedelserna ta upp gott om plats på de spatiösa arbetsytorna. Du har integrerade vitvaror och kyl och frys med plats för både matlådor och matkassor. Matbordet kan du ställa vid den franska balkongen och soffan passar perfekt vid det stora vardagsrumsfönstret som ger naturligt ljusinsläpp till helgläsningen.

Balkong 1 och 2

Din stora balkong ser ut över gårdsplanens körsbärsträd och allmänna ytor i Feng Shui design. På elva kvadratmeter får botanikern plats med nästa odlingsprojekt och den frekventa middagsbjudaren kan ställa ut matbordet. Den franska balkongen i västerläge har en kvadratmeter för tomatplantorna eller stolen för kvällsteet.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter båda mot gårdsplanen och har en respektive två garderober att fylla med sommarklänningar och vinterkängor. I det största rummet har du utrymme för dubbelsängen och arbetshörnan. Det något mindre sovrummet har plats för barnsängen eller arbetshörnan och garderoben står snyggt undangömd bakom dörren.

Badrum med tvättmaskin

I ditt helkaklade badrum med porslin från Svedbergs har du både tvättmaskin och torktumlare. Vitvarorna står under en praktisk bänkskiva som gör det enklare att sortera de rena kläderna eller hitta avställningsyta för hygienartiklarna.

Hall

Här hänger du upp kläderna i garderoben som du kan välja till skjutdörrar på. Till höger finns plats för kapphyllan och skostället.

Hemfakta

Bostad
3C-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

6 min
till Brunnsparken
3 st
parker i närheten
1 st
saluhall på gångavstånd